Keşfet

Su için test

ayrancı

Yeni Üye
Ad Soyad
Erhan
Arkadaşlar formda da yazdığım gibi tankımda sorunlar yaşamaktayım ve test işini halletmek istiyorum bende sadece kh ve nitrat testi var, sitelerde dolaşırken bu ürüne rastladım kullanan ve tecrübesini paylaşacak arkadaşlar varmı?Jbl Proscan Akvaryum Testi

Ekli dosyayı görüntüle 49691

Ben kullandım hatta elimde de var. Ama bunun sorunu şu bazıları bu markanın sadece tatlı su için olduğunu öne sürüyor ! ama neye dayanarak söylüyorlar pek bir fikrim yok... evirdim çevirdim bir ibare yok üzerinde... İlk kurulumda kullandığımda zaten birçok şey sıfır çıkması gerektiği için doğruluğunu bilmiyorum. sonra uygun salifert bulunca da deneme ihtiyacı hissetmedim.

Ben kullandım hatta elimde de var. Ama bunun sorunu şu bazıları bu markanın sadece tatlı su için olduğunu öne sürüyor ! ama neye dayanarak söylüyorlar pek bir fikrim yok... evirdim çevirdim bir ibare yok üzerinde... İlk kurulumda kullandığımda zaten birçok şey sıfır çıkması gerektiği için doğruluğunu bilmiyorum. sonra uygun salifert bulunca da deneme ihtiyacı hissetmedim.
Kutunun üzerinde fresh water diye belirtilmiş.

Kutunun üzerinde fresh water diye belirtilmiş.
bendeki versiyonunda hiçbir ibare yok.

Aynı ürünü  bitkili akvaryumum için kullanıyorum.Bendeki kutuda tatlı su ibaresi var.Ama çok güvenilir bir ürün olmadığını söyleyebilirim.Art arda yaptığım testler farklı sonuçlanabiliyor.

Test olayında acele etmeyin, vereceğiniz para bir anda çöp olabilir. Bence salifert testlerinden edinmeye çalışın, Forumun ortalama %90 ı bu markayı kullanır ve tavsiye eder.

Sağolun açıkçası diğer testler (serifelt)çok uğraşmalı olduğu için bu ürün dikkatimi çekti,basit göründüğü için sanırım,

Moderatör tarafında düzenlendi:
Test olayında acele etmeyin, vereceğiniz para bir anda çöp olabilir. Bence salifert testlerinden edinmeye çalışın, Forumun ortalama %90 ı bu markayı kullanır ve tavsiye eder.
Bende Salifert kullanıyorum ama 1 senedir hepsini toplayamadim bile. Bu ürünün bana da başta cazip gelmesinin sebebi , bir salifert fosfattan daha ucuza 6-7 parametreyi test etmesi olmustu. 

Suan da da kullanmıyorum onu da tekrar belirteyim.  

Elinizdeki ürünü denemek isterdim açıkçası ,hangi paremetreler var üzerinde?olmazsa serifelt in belirli testlerini(bende nitrat ve hk test i var)edinmeye bakacağım

Sanırım 7 parametre var ama internette vardır detayları sanıyorum. 

Konu görüntüleyen kullanıcılar