Keşfet

SU MARKASI

zaferturgut

Yeni Üye
Ad Soyad
Zafer Turgut Turan
Merhabalar.200 lt'lik deniz akvaryumum var.Her gün tatlı su ilavesi yapıyorum.En mantıklısı RO suymuş. Ama damacana sular da olabiliyomuş.Akvaryum için en yararlı bulduğunuz ya da kullandığınız tatlı su markası var mıdır ?

damacana olmaması iyidir, yürütenler var çok problemli olur. sade balık tankı ise az ışıklandırma vb ile yürütülebilir

ayrıca 200 litre tanka su değişimi ve kurulum için damacanaya vereceğiniz paraya yazık, alın basit resif için 4-5 aşamalı arıtmalardan hem sistemi riske atmayın hem daha ucuza gelir

Önerdiğiniz bir site var mıdır ? Ya da alabilceğim bir yer  ? Bi de tahminen kaça mal olur ? RO cihazları hakkında pek bilgiye sahip değilimde.

Önerdiğiniz bir site var mıdır ? Ya da alabilceğim bir yer  ? Bi de tahminen kaça mal olur ? RO cihazları hakkında pek bilgiye sahip değilimde.
zatek e bakabikirsiniz 250 tl herşey dahil.. biraz beklyip 2. elleri de takip edebilirsiniz dilerseniz.

Osman bey'in dediği gibi Litrenize göre ro su hem ekonomik hem daha sağlıklı,

Damacana su ile değişim genelde 50 litre altı benim gibi üşengeç hobiciler için tercih ediliyor :) .Hemen hemen bütün markalarda küçümsenmeyecek tds değeri okunuyor, bu yüzden medya malzemesi kullanıyorum.Ayrıca üzerinde yazan değerleri çok güvenilir bulmuyorum.

Ancak ro temin edene kadar gerekli olursa Abant kullanabilirsiniz.

Konu görüntüleyen kullanıcılar