Keşfet

Su tamamlama şamandırası

orkuncamlar

Yeni Üye
Ad Soyad
Orkun
Sadece su tamamlama şamandırası lazım bende ki bozulmuş susuz ortamda fisi takili kaldigi icin (kulaga kupe olsun ?)satan arkadas varsa fiyati ile beraber yorum ya da msj olarak yazarsa sevinirim.

Karaköyde bulabilirsiniz yada forumda ibrahim bey var pendik tarafında oturuyor yanılmıyorsam onda da satılık vardı.

Karaköyde bulabilirsiniz yada forumda ibrahim bey var pendik tarafında oturuyor yanılmıyorsam onda da satılık vardı.
Tesekkurler ibrahim beyden cevap bekleyelim o zmn onceligim her zaman forumdur [emoji4]

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cihaz neydi pacific sun mı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Orkun bey aslında uzun süre açık konumda kaldığında içindeki mıknatıslar ayrılmıyor.Tırnağınızla 2-3 defa vurduğunuzda ayrılıyor. Uzun süre aynı konumda kaldığında bu tür sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Sensörleri ben 3 ayda bir değiştiriyorum çünkü kalker-yosun topluyor vb. ve ağırlaşıp sürekli basmaya başlıyor...

Meşhur sirkeli suyuna bas Eser.

Orkun bey aslında uzun süre açık konumda kaldığında içindeki mıknatıslar ayrılmıyor.Tırnağınızla 2-3 defa vurduğunuzda ayrılıyor. Uzun süre aynı konumda kaldığında bu tür sıkıntı yaşayabilirsiniz.
Salldim ettm duzelmemisti sizden aldigimi kullaniyorum sorun yok suan 

Konu görüntüleyen kullanıcılar