Keşfet

Su Yönlendirici, Dalga Yapıcı

Midas

Yeni Üye
Ad Soyad
Kağan
Selamlar

Sirkülasyon suyunun tanka girdiği noktaya bağlamak için aşağıdaki zımbırtıdan (adı her ne ise??) arıyorum nereden bulabilirim bilen var mı? Teşekkürler.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Selamlar
Sirkülasyon suyunun tanka girdiği noktaya bağlamak için aşağıdaki zımbırtıdan (adı her ne ise??) arıyorum nereden bulabilirim bilen var mı? Teşekkürler.
bende vaktinde bundan aramıştım bulamadım ancak bu debiyi düşürür, su çıkışına uygun pvc 90 lık yada 45 lik dirsek ekleyerek ben su yönünü değiştirdim. tangit vs yapıştırmanıza gerek yok biraz sağ sol zorlayarak uyugn dirseği arada hiçbirşey olmadan belki biraz teflon bant ile tutturabilirsiniz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu aparatın adı nozzle'dır. Fish-street.com adresinden tedarik edebileceğiniz gibi bir de bundan 6 ay öncesinde triton akvaryum gökhan beyde görmüştüm. Beylikdüzünde migros ve bauhaus arkasında dört göbeğin hemen aşağısına inerken sağda bir apartmanın altında kalıyo. İsterseniz bir oraya sorun. Veya yurtdışından siparişde edebilirsiniz.

SAYGILARIMLA

SALİH EREL...

Ayrıca burada linkini de koydum. Bu ürünün birde singe(tekli) modelide bulunmaktadır

Cevaplar için çok teşekkür ederim.

Önemli değil kaan hocam

Konu görüntüleyen kullanıcılar