Keşfet

Sualtı Belgeseli

yağmur

Yeni Üye
Ad Soyad
yağmur genç
birkaç büyük cd magazasına gitmeme rağmen resif yada mercen ile ilgili bir belgesel bulamadım cd yada bir adres verebilicek arkadaşlarıma simdiden teşekkür ederim

akvaryum dışı konularda indirmek için bir kaç link var oraya bakabilirsiniz

birkaç büyük cd magazasına gitmeme rağmen resif yada mercen ile ilgili bir belgesel bulamadım cd yada bir adres verebilicek arkadaşlarıma simdiden teşekkür ederim
selam yagmur,

tesadufun bu kadari olur :)

dun aksam, cuma gunu aldigim Living Sea ve Ocean Oasis adli belgesel programini izlerken aklima bu cd'lerden hobici arkadaslarin cok sey ogrenebilecegi geldi. simdi buradan dukkan ya da tedarikci ismi vermek istemiyorum, ama malum kadikoydeki cd satan meshur dukkanlardan aldim. fakat tanidigim bildigim biri oldugu icin gonul rahatligiyla aliyorum.

bende bir de BBC nin hazirlamis oldugu bir baska belgesel daha var. onu da tavsiye ederim. isterseniz ozelden size cep telefonunu da verebilirim bahsettigim arkadasin.

saygilar & sevgiler

kerem

belgesel adı altında olduğu için ;

forumda linkleri olan dosyaları çekebilirsin.

yada torrent programını indir , www.torrentz.com sitesinde arama yaptırt ( imax serisinin 1080p fullHD olanı var )

biraz kotandan yersin yada sınırsız bir adls bağlantısından çek.

doya doya izle.

sonsuz teşekkürler

Nerede oturuyorsunuz?taşınabilir harddiskimde var biraz belgesel eyer yakınsanız bilgisayarınıza aktara bilirsiniz.

NOT: ücretsiz

büyük mağazaların çoğunda bu tarz belgeseller var.örneğin beyoğlundaki dükkanlarda bulabilirsiniz.

Konu görüntüleyen kullanıcılar