Keşfet

sump için yardım

ibrahimfirat

Yeni Üye
Ad Soyad
ibrahimfirat
merhaba tüm hobicilere 

sump oluşan çatlak nedeni ile değiştirmem gerekiyo sizlerden yardım bekliyorum.

tankım 70×60×60 boyutunda sumptan kullanılabilir alan 65×55×h(serbest) kule sistem curve 7 ps su tamamlama bolmeli birde refigyum sıgdırmak istiyorum nasıl bir calışma yapabilirim bir kac akvaryumcu ile gorustum arastırma yaptım kararsız kaldım siz degerli hobicilerden yardım bekliyorum.

merhaba tüm hobicilere 

tankım 70×60×60 boyutunda sumptan kullanılabilir alan 65×55×h(serbest) kule sistem curve 7 ps su tamamlama bolmeli birde refigyum sıgdırmak istiyorum nasıl bir calışma yapabilirim bir kac akvaryumcu ile gorustum arastırma yaptım kararsız kaldım siz degerli hobicilerden yardım bekliyorum.
İbrahim Bey merhaba,

Size verdiniz ölçüde bir sump çizdim kabaca, yerleşim mantığı aynı olmak kaydıyla biraz daha büyüğünü ben kendi tankım da kullanıyorum.

Fikir vermesi açısından sump fotosu da gönderiyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 46773

Ekli dosyayı görüntüle 46776

Moderatör tarafında düzenlendi:
çok tesekkur ederim 

fikir verdi aynı sistemi uygulamaya calısıcam

bor kac detayda var onun için whatshapp yazarsanız sevinirim

05384018442

merhaba tüm hobicilere 

Güzel bir çalışma 

farklı bir sump yapısı hatta benzerini yeni projemde daha basit olarak kullanıyorum

bu da benzeri olarak yaptığım

Ekli dosyayı görüntüle 46810

ELIMDE SIZE UYGUN BI SAMP VARGIBI BEN DAHA ONCE KULLANMISDIM SUANDA BOSDA 

543*220*1227

USKUDAR

Konu görüntüleyen kullanıcılar