Keşfet

Sump iniş

Malitan

Yeni Üye
Ad Soyad
Mehmet
Ana tankdan sump süzülen su borusunu sumpın dipine yaptıgım için su aşagıya inemiyor kesmemde cok zor :(  bir önerisi olan var mıdır ?

Fotograf var mi?

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gormeden birsey demek yanlis olur. Mumkunse fotografini ekleyin

Çözüm olursa süper olur ya.peki delikler suyun içinde mi kalsın yoksa illaki sump su seviyenin üstünde mi olsun. Birde resim attım peki gercekten sorun bumudur yani başka bir sebebden olabilirmi ? kafa motoruna bol su takviyesi yapıyorum sistem anca o zaman başlayabiliyor. 

Ekli dosyayı görüntüle 44852

Su seviyesin 3 cm asagidan acin ki su sesi yapmasin. Borular sanırım cama deyiyor ağırlıktan

Delik açmakla uğraşma. Boru kesme anahtarı yada ince testere ile kesebilirsin çok zor değil

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tristan peki gercekten  kesmem gerekiyor mu ? Baska yolu yok mu ?

Tristan peki gercekten  kesmem gerekiyor mu ? Baska yolu yok mu ?
Çok büyük bir sorununuz yok. Su seviyesinin altında kalacak şekilde önce delin, baktınız olmuyor demir testeresinin ucu ile yavaş yavaş sabırla kesin gitsin. Boruların konumu kesebilme becerinize uygun değilse testereyi ocakta kızdırıp eriterek kesin. Ama boru sisteminin tamamı dibe dayanarak destek alıyorsa tam kesmek yerine borunun yanında kocaman bir delik açmanız da yeterli olur.

Buna benzer bir sorunu bu şekilde bertaraf ettim. Sumpa dokülen çapaklar için altına naylon sermiştim, kalanını da skimmer topladı.

252012820_tn50_0.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Vermiş oldugunuz bilgiler için çok tşk.ederim. Ben kesmeden önce aklıma bir fikir geldi onu uygulıcam.

sistem start almakda zorlanıyordu tas ile suyu skimmer bölgesinde alıp kafa motoruna döktügüm zaman basınç düşdügü için sistem devreye gidiyordu o yüzden su tamamlama ünitesinin suyu skimmerden alıp kafa motoruna düşürcem böylelikle skimmerdaki basınç biraz düşecegi için sistem devreye giricek mi denicem öyle start alırsa kesmeme gerek kalmaz diye düşünüyorum.

Vermiş oldugunuz bilgiler için çok tşk.ederim. Ben kesmeden önce aklıma bir fikir geldi onu uygulıcam.

sistem start almakda zorlanıyordu tas ile suyu skimmer bölgesinde alıp kafa motoruna döktügüm zaman basınç düşdügü için sistem devreye gidiyordu o yüzden su tamamlama ünitesinin suyu skimmerden alıp kafa motoruna düşürcem böylelikle skimmerdaki basınç biraz düşecegi için sistem devreye giricek mi denicem öyle start alırsa kesmeme gerek kalmaz diye düşünüyorum.
Sen kes kardeşim, uğraşma işte. Çok zor değil. Ya nalburdan alacağın 5 liralık demir testeresi ile yada pvc boru kesme anahtarı ile kesebilirsin. Alper beyin de dediği gibi testereyi ısıtarak ta yapabilirsin ...

Konu görüntüleyen kullanıcılar