Keşfet

Sumpa Refugium Ekleme

hayrullah

Yeni Üye
Ad Soyad
Hayrullah Oktay
Merhaba forum sumpta sadece ps olmasi ve kafa motoru olmasi cok canımı skıyordu. Refugium eklemek istedim ama 3. Bir bolmem yoktu. Refugium icin 3. Bolmeye ihtiyacim vardi. Dikkatli olcu alimi ve detayli plan ile lazerde pleksi kesimini yaptirdim. Birlestirdim ve sumpta 3. Bolmeyi olusturdum. Ps konusunda ati 200 is uyarmadan gecemeyecegim 0 aldigim urun bana 2 ay eziyet etti sagolsun firma gerekeni yapti
12e9fd60021e9652b9efcea7a68f9a33.jpg

3a8ffde4e69c14944ffdfe65c27eeff4.jpg

76fd42b47b9013ccdeee773c174892b0.jpg

Videoaunu yukleyecegim fotolardan fazla anlasilmiyor gibi

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Detayları merake den var ise dwg veya dxf formatında autocad dosyasını yollayabilirim

Sent my iPhone using Tapatalk

Bencede başarılı olmuş tebrikler..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ellerinize sağlık gayet başarılı olmuş. Çizimleri görsel olarak buraya eklerseniz bir çok kişiye yol gösterir.

Tebrikler, güzel olmuş. Dipte mercan kırıklarını çıkarmanızı öneririm çünkü bir süre sonra içerisi tortu dolacak ve fazla bir katkısı yok sisteme. İçerisini boş bırakabilirsiniz refugium'un, yosunlara daha fazla yer açmış olursunuz ki esas önemli olan bu. 

Teşekkür ederim bende bahsettiğiniz konuda kararsız kalmıştım. Tortu oluşması ne kadar mantıklı tortunun katlısı zararı nedir merak ettim konular bunlar ayrıca çizimleri yaplaşağım kusura bakmayım unutuyorum. 

Çok güzel olmuş ellerinize sağlık

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri