Keşfet

SWEET LIPS BAKIMI

GETzREADY

Yeni Üye
Ad Soyad
Uğur ERBAB
Selamlar,

Sweetlips bakmak istiyorum ancak pek fazla bilgiye ulaşamadım.Sweetlips bakan yada bu balıklardan tecrübe edinmiş bilgisi olan hobici arkadaş mevcut mudur?Mevcut ise bilgi ve tecrübelerini paylaşmasını rica ederim.

Büyük tank olsun, hem de çooook büyük ve 3-5 tane alın çünkü bu balıklar sürü gezmeyi severler ve doğada adam boyu kadar oluyorlar :)

Akvaryumda yasama olasiliklari cok yuksek degildir ancak ben oldukca uzun bir sure besleme sansina sahip oldum. Ancak cok hizli buyudugunu ve doymak bilmeyen bir istahi oldugunu belirtmek isterim. Hizli yuzen, surekli yiyecek arayan bir baliktir. Kuru yem yediremedim, gunde 2 defa karides ile besliyordum. Ayrica duzenli donmus yem zaten kullaniyorum. Tek hamlede 1 karidesi yutacak boyuta geldikten sonra birgun gozumun onunde cleaner karidesimi de yutunca kendisi ile yollarimizi ayirmak durumunda kaldik. Dolayisiyla eger tankiniz yeteri kadar buyuk degilse ve kucuk baliklarla karides mevcutsa tavsiye etmiyorum.

Sent my iPhone using Tapatalk

Tank boyutlarım 200x50x60 ölçülerinde.Sanırım ufak gelir bu tür için.

Benim tankim 320x55x80 olculerinde ve eger karidesleri yemiyor olsaydi bir sure daha bakardim. Verdigimde 15-20 cm civarlarindaydi ancak turune gore 30-80 cm arasinda bir boyuta erisebilecegini unutmamak gerekiyor.

Sent my iPhone using Tapatalk

Ölçülerin uygun olmayacağı aşikar.O yüzden bu sevdadan vazgeçmek en uygunu. 

Merhaba bahsettiğiniz canlıyı aldınız mı merak ettim [emoji4]

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba,hayır almadım mevcut şartlarımın uygun olamdığını düşünüyorum.

Konu görüntüleyen kullanıcılar