Keşfet

Sylvania Coralstar ve Aquastar???

CaN_BaKıR

Görünen gerçek olsaydı, Bilime gerek kalmazdı.
Ad Soyad
Onur Can BAKIR
Sylvania Coralstar ve Aquastar arıyorum uygun fiyata bir türlü bulamadım.

İzmir'de adedini 8 YTL den aldığım toptancı kapanmış. Bu yüzden akvaryumculara esir olduk.

Şuana kadar en ucuz 25 YTL 'den buldum... 18w-60cm olanı bu fiyata... 36w-120cm olanı ise 28 YTL...

Uygun mu bu fiyat. Nette daha pahalı birçok yerde.. Daha ucuza gören yada duyan var mı?

Sylvania Coralstar ve Aquastar arıyorum uygun fiyata bir türlü bulamadım.

İzmir'de adedini 8 YTL den aldığım toptancı kapanmış. Bu yüzden akvaryumculara esir olduk.

Şuana kadar en ucuz 25 YTL 'den buldum... 18w-60cm olanı bu fiyata... 36w-120cm olanı ise 28 YTL...

Uygun mu bu fiyat. Nette daha pahalı birçok yerde.. Daha ucuza gören yada duyan var mı?
Merhaba Onur,

Ben Bursa'da en son coralstar 18YTL, aquastar ise 8 YTL'ye almıştım. 1-2 ay oldu. İstanbulda daha da düşük fiyatlar duydum. daha ucuza bulabilirsin gibime geliyor.

Hocam şuan aquarelle var akvaryumda ama 5 aylık bir florasan... Aquarelle tuzlusuya uyum sağlıyor ise sorun yok o zaman.. Onu 3 YTL den alıyorum :)

Artı 1 adet aktinik eklerim sadece.. sanırım olur öyle ;)

Nezih bey Ankara da nereden aliyosunuz ?
Aquarelleyi değişik yerlerde bulabiliyorsunuz.

Yanlış hatırlamıyorsam, 03T (60 cm) Ulus'ta Sanayi Caddesi üzerinde İlkin Elektrik Yurt Sokak Ulus işhanı D/9

Telefon: 310 63 43

İsterseniz arayıp öyle gidin.

Aquarelleyi değişik yerlerde bulabiliyorsunuz.

Yanlış hatırlamıyorsam, 03T (60 cm) Ulus'ta Sanayi Caddesi üzerinde İlkin Elektrik Yurt Sokak Ulus işhanı D/9

Telefon: 310 63 43

İsterseniz arayıp öyle gidin.
Nezih bey tesekkur ederim...

Konu görüntüleyen kullanıcılar