Keşfet

T5 Aynalı Aluminyum Reflektör

ozaslan

Yeni Üye
Ad Soyad
Özgür Özaslan
Merhaba Arkadaşlar,

Kendi nanomda T5'lerin arkasında reflektör yoktu. Gittim aynalı aluminyum plaka aldım ve T5'e uygun olarak kıvırttırdım. Ben de yeni kullanmaya başlayacağım. Aynalı kısmı oldukça iyi. Resimde de görülüyor, aynalı kısımda koruma kaplama var, bu nedenle yüzey prüzsüz. Koruma varken monte edebilir, kullanmadan önce korumayı çıkarabilirsiniz. Paslanır mı diye sorduğumda satıcı bu ithal aluminyum, aluminyum zaten paslanmaz, aluminyum diye demir katkılı ürün alırsanız paslanır şeklinde yorum yaptı. Sanırım doğrudur. Diğer taraftan Metehan'ın forumda yazdığı test yöntemi mıknatıs tuttuğunuzda yapışırsa paslanır şeklindeydi. Levha bu testi başarılı şekilde geçti, mıknatıs tutmuyor levhayı. Mecburen bir plaka almak zorunda kaldım. Artan kısmını da 2 farklı boyda kıvırttırdım. Levha kalınlığı 0,3 mm. 55 cm ve 110 cm 'lik boylarda reflektörler var. 55 cm olandan 6 tane kadar, 110 cm olandan 15 kadar var. Aşağıda çizim ve fotoğrafı var. Kargo yapamam. Bakırköy, Bayrampaşa, Merter elden teslim 5 TL (55 cm) ve 10 TL (110 cm)'ye verebilirim. Uzun olanları keserek kullanabilirsiniz. Amacım yaptığım masrafı çıkartmak ve diğer parçaların atıl kalmaması. Yumuşak mercan ve nano tanka uygun mercan uyumlu balık ile takas da düşünürüm. Özel mesaj ile ulaşabilirsiniz.

reflektor3.jpg

reflektor2.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bakırkoye yolunuz duserse bır adet 55 cm'lık alabılrıım.

Hayırlı satıslar.

55 cm olandan 4 tane ve 110 cm olandan 10 adet güncel. 110 cm olanların 5 tanesi aqualine takma adlı Erdoğan Bey'le takas edilmiştir. 55 cm olanların 6 tanesi ayrılmıştır (İlanda 6 adet var yazmıştım, 10 tane kadar varmış fazla, o nedenle 55 cm olandan 4 tane daha güncel).

Güncel.

55 cm olanları ayırtan arkadaş hala almadı, söz verdiği zamanlarda dönüş yapmadı. 110'da da benzer durum var. 55 cm 9 adet, 110 cm 10 adet tekrar güncel.

Güncel

55 cm 9 adet, 110 cm 10 adet güncel...

Güncel.

55 cm olanlar bir arkadaşımıza hediye edildi. 110 cm olanlar güncel. Mercan ve tuz takası yapabilirim. Ben yaklaşık 2 aydır kullanıyorum, sorun yok. Yansıtma çok iyi, paslanma yok.

Selamlar özgür bey,

Aslında reflektörlerim var ama aynalı değil siznkilerden denemek isterim.4,5-5 kg kadar red sea coral pro tuzla takas düşünürseniz 110 cm olandan 5 adet alabilirim.Bende g.o.paşa meydandayım.

Bende alüminyum folyodan yapmıştım reflektör ama etkin değil tabii ki, 4 tane 110 cm olanlara karşılık 5 kg Red Sea Tuz verebilirim bende.

55 cm olanlar bir arkadaşımıza hediye edildi. 110 cm olanlar güncel. Mercan ve tuz takası yapabilirim. Ben yaklaşık 2 aydır kullanıyorum, sorun yok. Yansıtma çok iyi, paslanma yok.

Abi çok teşekkür ederim. Gerek cömertliğin gerekse bana konuşma biçimin çok güzeldi. Resmen yeni hobiciye destek olan bi abi oldun benim için. 3ün 5in hesabını yapmadın hediye ettin çok çok teşekkür ederim.

Abi çok teşekkür ederim. Gerek cömertliğin gerekse bana konuşma biçimin çok güzeldi. Resmen yeni hobiciye destek olan bi abi oldun benim için. 3ün 5in hesabını yapmadın hediye ettin çok çok teşekkür ederim.
İsim belirtmek istememiştim burada ama sen mesaj yazmışsın. Rica ederim, çorbada benim de tuzum olsun. Keşke küçücük mercanlara ve balıklara, malzemelere servet harcamak zorunda kalmasak da herkese hediye edebilsek... Güle güle kullan...

İsim belirtmek istememen de çok güzel bi davranıştı abi. Keşke her hobici "abi" böyle olsa. :) Neyse yaşım kemale ersin ben de başlayacağım hediye etmelere. :)

6 adet sizlerden önce özel mesaj atan, Ulvi (Ulfi) Bey'e P.tesi gününe kadar ayrıldı.

Selamlar özgür bey,Aslında reflektörlerim var ama aynalı değil siznkilerden denemek isterim.4,5-5 kg kadar red sea coral pro tuzla takas düşünürseniz 110 cm olandan 5 adet alabilirim.Bende g.o.paşa meydandayım.
Coral pro tuz ile takas düşünürüm. 6 adet bir arkadaş sizden önce ayırttı. Çok emin değilim ama elimde 4'ten fazla olabilir. Yaklaşık 10 adet vardı, akşam evde bakabilirim. 4 adet kaldıysa yine takas düşünür müsünüz? Haftasonu Bayrampaşa'ya gelme şansınız var mı?

Bende alüminyum folyodan yapmıştım reflektör ama etkin değil tabii ki, 4 tane 110 cm olanlara karşılık 5 kg Red Sea Tuz verebilirim bende.
Tuz coral pro mu? Coral pro değilse takas düşünmüyorum, ben coral pro kullanıyorum... Zaten görmüşsünüzdür, bir arkadaş sizden önce takas isteği atmıştı. O takas yapmak istemezse, sizdeki coral pro ise takas yapabiliriz.

Bendeki coral pro değil normal red sea maalesef. Bi fark olacağını sanmıyorum ikisi arasındaki fark milyonda bir eser element fazlası var okadar :) O yüzden benden önceki arkadaş 5 tane isterken ben 4 tane istemiştim, 4,5-5 değil 5 kg demiştim :) Coral Pro olmadığı için. Takdir sizin eğer düşünürseniz dediğim gibi ben takas edebilirim. Olmazsa önemli değil. Saygılar.

8 adet 110 cm güncel...

Konu görüntüleyen kullanıcılar