Keşfet

T5 Aynalı Aluminyum Reflektor

ozaslan

Yeni Üye
Ad Soyad
Özgür Özaslan
Merhaba Arkadaşlar,

Kendi nanomda T5'lerin arkasında reflektör yoktu. Gittim aynalı aluminyum plaka aldım ve T5'e uygun olarak kıvırttırdım. Ben de yeni kullanmaya başlayacağım. Aynalı kısmı oldukça iyi. Resimde de görülüyor, aynalı kısımda koruma kaplama var, bu nedenle yüzey prüzsüz. Koruma varken monte edebilir, kullanmadan önce korumayı çıkarabilirsiniz. Paslanır mı diye sorduğumda satıcı bu ithal aluminyum, aluminyum zaten paslanmaz, aluminyum diye demir katkılı ürün alırsanız paslanır şeklinde yorum yaptı. Sanırım doğrudur. Diğer taraftan Metehan'ın forumda yazdığı test yöntemi mıknatıs tuttuğunuzda yapışırsa paslanır şeklindeydi. Levha bu testi başarılı şekilde geçti, mıknatıs tutmuyor levhayı. Mecburen bir plaka almak zorunda kaldım. Artan kısmını da 2 farklı boyda kıvırttırdım. Levha kalınlığı 0,3 mm. 55 cm ve 110 cm 'lik boylarda reflektörler var. 55 cm olandan 6 tane kadar, 110 cm olandan 15 kadar var. Aşağıda çizim ve fotoğrafı var. Kargo yapamam. Bakırköy, Bayrampaşa, Merter elden teslim 5 TL (55 cm) ve 10 TL (110 cm)'ye verebilirim. Uzun olanları keserek kullanabilirsiniz. Amacım yaptığım masrafı çıkartmak ve diğer parçaların atıl kalmaması. Yumuşak mercan ve nano tanka uygun mercan uyumlu balık ile takas da düşünürüm. Özel mesaj ile ulaşabilirsiniz.

reflektor3.jpg

reflektor2.jpg

reflektor1.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Konu görüntüleyen kullanıcılar