Keşfet

T5 Etanj Duy

Orny

Yeni Üye
Ad Soyad
Orhan
Resimdeki T8 etanj duy'un T5'ini arıyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı ?

Bulursam T5 armatür gisemann replika seri üretimine başlıcam :) Lambasız 90 TL'ye üretebilirim sanırım hadi taş çatlasın 150 olsun, sıfırı 2'li şu an 300-400 arası

Ekli dosyayı görüntüle 4466

Resimdeki T8 etanj duy'un T5'ini arıyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı ?Bulursam T5 armatür gisemann replika seri üretimine başlıcam :) Lambasız 90 TL'ye üretebilirim sanırım hadi taş çatlasın 150 olsun, sıfırı 2'li şu an 300-400 arası
orhan bey bunu en iyi ikaraköydeki nasa elektrik ve aydınlatma ltd.şti de bulabilirsiniz,

burada yusuf bey var irtibata gecin yardımcı olur.

tel: 0212 256 12 18

adres:eek:kcu musa cad.no:10/B 34420 karaköy/ist

Gelişmeler nelerdir. Bilgi verirseniz sevinirm.

inşallah öncelikle bulabilirsiniz.

Bulabilirseniz de inşallah makul fiyata olur.

Gelişmeleri bekliyoruz.

Abi bir arkadaşın Amerikadan getirdiği 12 takım duy'un 6'sını alabilirim ama onlar double etanj değilmiş tekli malesef! Karaköy'deki yer ile de bir görüşücem eğer double etanj bulabilirsem süper olur bulamazsam teklileri alacağım. Bu arada İstanbuldaki arkadaşlar bu toptancıda her türlü elektronik malzeme mevcut yandan klipsli tekli halide armatür bile var. Ankara'da olduğum için bir koli etanj duy yollamayı teklif ettiler ama biraz zor :) Emrah Bey çok teşekkür ederim bilgi için. Gelişmeleri bildiririm reflektör ince kasa balast herşey hazır iş kaldı duylara... Şu ana kadar 75 lira harcamam oldu duylarla beraber 140-150 olacak gibi... (Lambalar dahil değil!!) Ben bilgilendirmeye devam edeceğim... Saygılar...

Abi bir arkadaşın Amerikadan getirdiği 12 takım duy'un 6'sını alabilirim ama onlar double etanj değilmiş tekli malesef! Karaköy'deki yer ile de bir görüşücem eğer double etanj bulabilirsem süper olur bulamazsam teklileri alacağım. Bu arada İstanbuldaki arkadaşlar bu toptancıda her türlü elektronik malzeme mevcut yandan klipsli tekli halide armatür bile var. Ankara'da olduğum için bir koli etanj duy yollamayı teklif ettiler ama biraz zor :) Emrah Bey çok teşekkür ederim bilgi için. Gelişmeleri bildiririm reflektör ince kasa balast herşey hazır iş kaldı duylara... Şu ana kadar 75 lira harcamam oldu duylarla beraber 140-150 olacak gibi... (Lambalar dahil değil!!) Ben bilgilendirmeye devam edeceğim... Saygılar...
orhan bey bireysel reflektör kullanmıcakmısınız.

evet aldım dün Ankaranın Karaköyü Konya sokaktan :)

Yanlız şansıma 2 adet Razor buldum alıcam bu işten vazgeçip herhalde

Konu görüntüleyen kullanıcılar