Keşfet

T5 Veya Pl Aranıyor

calyx

Yeni Üye
Ad Soyad
Barış Coşkun
tırım tırım arıyorum. elektrikçiler dalga geçmeye başladı artık.

60cm t5 lazım. pl de olur.. nano yapabilecek bir şey olsun da..

metehan bir organizasyon daha yapar belki? :)

ben amerikadan arkadasa amerikan malı 36w 10.000 pl aldırdım 5 tane. martın ortasında getiricek satıcam 3 adedini.. o zamana kadar beklicen :D

Elimde 1 adet sıfır, 1 adet de 3 ay kullanılmış Jebo PL var.

-53cm boyunda

-55W

-10.000 Kelvin

İkisi beraber 15YTL

Moderatör tarafında düzenlendi:
55w bana çok fazla geldi. o zamana kadar başka bulmazsam 36w olanlara ilk sıradan talibim. hepsiburadada mavi renk yokki... sadece kırmızı var. mavi olana out of stock diyor.

sinan kardeşim, yakında başına ekşiycem haberin olsun :)

Elimde 1 adet sıfır, 1 adet de 3 ay kullanılmış Jebo PL var.

-53cm boyunda

-55W

-10.000 Kelvin

İkisi beraber 20YTL
yurt dışında jeboonun süper pl kombinasyonları var, 48 inç boyunda, içinde fanlı soğutma sistemi olan 380w a kadar armatürleri var ve eminim mh kadar işe yarıyordur. en büyük pl lambası 98w gücünde, gel gelelimki biz daha türkiyede 36w 10k bile bulamıyoruz.

osrama telefon ettim dün. onlar beni toptancıya bağladı. toptancı beni bayiiye yönlendirdi. bayii de "yok abi satmıyoruz gitmiyor onlar" dedi. osram türkiyenin de bazı ürünlerden haberi bile yok. osramın 10.000 tane ürünü varsa türkiyede sadece 1000i satılıyor. o 1000 tanenin de 800 tanesi piyasada tutulmuyor diye bulunmuyor.

osram evime 3km uzaklıkta. alıp sopayı gidesim geliyor.

jebo çin malı ama gerçekten çok kaliteli. fiyat/performans olarak daha iyisi yok. performansı biraz daha olsa fena olmazdı :)

herkez jebo'nun kalitesiz bir marka olduğunu söylüyor.iyi yorumlar duymak sevindirici. salih ÖZKAN jebo 520 ps kullanıyor danıştım iyi olduğunu ve performans açısından sorun yaşamadığını söyledi. bende aldım fakat daha kurulum yapamadım.bu akşam kuruyorum umarım bende sorun yaşamam. açılan konuyla alakasız oldu ama affınıza sığınıyorum.heyecan işte :)

Konu görüntüleyen kullanıcılar