Keşfet

Takas/satılık Copperband

narwhal

Yönetici
Yönetici
Ad Soyad
Selim
Canlı tubifex yiyor. Karides denedim fakat yemedi, çok fazla tubifex verince su değerleri kötüleşecek diye rahatsız oluyorum. Tubifexle birlikte donmuş yem verilirse yiyebilir diye düşünüyorum ama Avrupa yakasında donmuş yem bulamadım. Biri alana kadar donmuş yem bulabilirsem alıştırmayı deneyeceğim.

Fiyatı $35 fakat başka canlılarla da takas olabilir.

Yeri Şişli. Almak isteyenler özel mesajla ulaşırsa sevinirim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
şair nedim caddesine fulya tarafından girince hemen sağda satılıyor. (deniz akvaryumları da var burda)

ıhlamurdere caddesindeki ıhlamur pasajındaki (tepe home'un orası) beşiktaş akvaryumda satılıyor. (çay sohbetine doyulmuyor)

ikisi de "resif" ürünü satıyor.. yanlış hatırlamıyorsam tane 1ytl.

Ben de her yerde Resif arıyorum. Yarın deneyeceğim, umarım yer.

Ben resifin marine mixini yediremedim ve balığı kaybettim. Karides kalamar solucan şeklinde kesip denemek daha faydalı olabilir.

O şekilde denedim ama işe yaramadı. Aç ve sürekli yem arıyor ama daha çok tubifex gibi çok ince ve yumuşak bir yem ya da mysis gibi görüntü itibariyle karidese benzeyen yani gözü ayakları falan olan küçük bir yem gerekiyor. Yarın varsa blood worm ve brine shrimp alayım (mysis yoktur herhalde).

(mysis yoktur herhalde).
Selim mysis i şu ülkede kim kaybetmiş biz bulalım. Artık tuzlu su canlılarınında canlı yem ihtiyaçlarını karşılamak için bir tesis bu ülkeye gerek..

İzmir'de Engin abi üretiyordu, ben de daha önceden denizden çıkarttım ama büyük çapta üretime ihtiyaç var. Canlı olmasa bile donmuş halde en azından bulunmalı çünkü balıklar için çok faydalı.

Selim Aiptasia yiyiyormu? Yemiyorsa aiptasiayı al parçala ve tentaküllerini tubifex gibi salla gelip alır. Sonrada alışır kendi yer. Eğer aiptasia yiyiyor ve sende aiptasia yoksa olan birini tanıyorum. (ben) :D Sen uğrayınca konuşuruz.

Artemiz denedin mi ? Bendeki uzun bir süre "San Francisco Bay Brand Freeze Dried Brine Shrimp" bu yemi yedi.

Konu görüntüleyen kullanıcılar