Keşfet

Takas / Satılık Zoanthids

tunc

Yeni Üye
Ad Soyad
Tunç Açıkkol
Ortası pembe kenarları kiremit renkli güzel bir zoanthids fragıdır.

Takas yada satılıktır. Tercihim frag değişiminden yana :)

Satın almak isteyen olursa, 30 YTL

Ankara.

Ana koloninin fotoğrafı;

Frag fotoğrafı;

Moderatör tarafında düzenlendi:
takasa varım tunç bey,

sizden haber bekliyorum...

selam ettim :)

Red mushroom var ;)

arkadaşlar, şöyle yapsak..?

istanbul ankara arası bi hat kuralım - takas edelim.

not: ben de bu akşam zoa resmlerini koyacağım.

selam ettim...

bencede çok iyi fikir , mesela elimizde aynısından 2 frag varsa değişim yapalım :)

hem birimizde ölürse diğerimizde yaşar ondan tekrar alırız,bencede sence

Arkadaşlar ,madem öyle,fikirleriniz süper,ben de araya girdim :) minik fraglar da bana hazırlarmısınız, iyi bir fiyata ben de alayım,tankımızı yeni kurdum , içinde minik bir domates anemon dışında henüz birşey yok,3 hafta oldu,değer ölçümlerini de yaptık,herşey normal,artık sıra canlılara geldi.ekte fotosunu yolluyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 2182

Ekli dosyayı görüntüle 2183

merhaba,

foto makinasına pil bulamadığım için dün foto çekemedim özür :)

bu akşam koyarım.

selam ettim.

Merhabalar,

Ankara - istanbul arası takas hattı kuruldu mu?

Ben biraz yeniyim bu siteye, ama elimde iki çeşit takasa uygun yeni fraglerim var. 1-10 polip arası takasa varım, her tür için.

Yalnız bir tanesi palythoa - zoa'nın büyüğü - yemyeşil ve fosforu yerinde

diğeri turuncu tüyleri (kusura bakmayın türkçe terimlerini tam bilmiyorum), daha açık turuncu kenarları ve yine koyu turuncu göbeği var. resim koymayı becerebilirsem ekleyeceğim.

Teşekkürler,

Merhabalar,
Ankara - istanbul arası takas hattı kuruldu mu?

Ben biraz yeniyim bu siteye, ama elimde iki çeşit takasa uygun yeni fraglerim var. 1-10 polip arası takasa varım, her tür için.

Yalnız bir tanesi palythoa - zoa'nın büyüğü - yemyeşil ve fosforu yerinde

diğeri turuncu tüyleri (kusura bakmayın türkçe terimlerini tam bilmiyorum), daha açık turuncu kenarları ve yine koyu turuncu göbeği var. resim koymayı becerebilirsem ekleyeceğim.

Teşekkürler,
Sayın Bay Resif,

Adınızı ve soyadınızı öğrenebilir miyiz ? Biz bu forumda herkese adı ve soyadıyla hitap etmeyi tercih ediyor, kimliklerimizi gizlemiyoruz. Siz de aynı şekilde davranırsanız çok memnun oluruz.

Saygılar.

2408805284_9a61207794_b.jpg

2407968845_e23e658334_b.jpg

pardon biraz büyük oldu galiba, beceremedim yapıştırmayı.

bu resimler benim ilk aldığım zamanki - maalesef yeşiller biraz daha azgın çıktı ve turuncuları ezdiler, ama fraglediğim için bir çoğunu kurtarabildim. şu an bunları üretiyorum. bunun dışında kayanın öbür tarafında çok güzel grimsi zoalar vardı, fakat onlar tutunamadı. (doğanın kanunu mu desek artık.)

ismim selim b.- kusura bakmayın ismimi gizlemeyi amaçlamıyordum ama bunu paylaşmama sebebin şuan ki akvaryumcumla problemlerimin olmasından ötürüydü. inanın çok çektirdiler, daha sonra gelip burada konuştuğum konulardan daha fazla başımın ağrımasını istemedim açıkçası.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Rica ederim. Kusura bakacak bir şey yok Selim Bey :) Ufak bir hatırlatmaydı sadece. Akvaryumcunuzla aranızdakileri bilemem ama neden burada yazdıklarınızdan başınız ağrısın ki ?

Gökçe Bey, burada yazdıklarım derken bu takas reklamınından ziyade genel olarak forum kapsamında diyordum.

Daha önceden yazdıklarımdan tehditler aldım, yok mahkemeymiş yok başka birşeymiş. Yok efendim, servise gelmiyceklermiş, garantiyi bozacaklarmış -- 7 aydır servise gelmediler.

alacağım var tahsil edemiyorum.

bunları geçtim, bana hobiye biraz acemice başlarken ki dedikleri herşey yanlış, yap dedikleri herşey akvaryumuma eninde sonunda zarar verdi.

çok pahalı bir ders edinmiş oldum, ama iyi yanından bakmak gerekirse onların bu yaptıkları yüzünden çok ama çok fazla konu hakkında araştırma yapıp bilgi sahibi oldum.

yine de biraz pahalı bir bilgi oldu bu...

Selim Bey,

Selam nerde ikamet ediyorsunuz?

PS:Akvaryumcu değilim ilandaki canlı için soruyorum :)

Evet akvaryumcu değildir Gökhan bey :)

Sizin adınıza üzüldüm. İnşallah aradığınız güzelliklere burası az da olsa katkı yapar. Kolay gelsin.

günübirlik ankara'ya gidip gelecek birileri yok mu bu yakınlarda istanbul'dan ?

(tersi de olur :) )

Konu görüntüleyen kullanıcılar