Keşfet

Takas / Satılık Zoanthids

iş arası uğraşmak zor olur gibime geliyor burak :)

iş için giden bi arkadaş da olur salim... olma mı ? :)

Gokce Bey - iyi dilekleriniz icin tekrar tesekkur ederim. Profilimden de degistirdim ismimi.

Gokhan Bey, Istanbul Fenerbahce'deyim. elinizdeki takaslik zoalari atarsaniz cok sevinirim. OM, burasi ya da email ile olur.

OM atan arkadaslara tekrar tesekkur ederim, bilgi icin buraya yazayim dedim: elimde sadece bu ikisi var suan icin. tek tek donus yapmaya calisacagim, ama korkum hepinize yetecek kadar suan elimde polyp yok :)

Zoa fragı, Tarık Fincan beye satılmıştır.

Yeni fraglar alınmaya başlanmıştır... :)

Tunç Bey,

Bir sorum olacaktı- Fotoğrafları beyaz (karışık) ya da sadece mavi (actinic)ler yanarken mi çektiniz?

Teşekkürler

Zoa fragı, Tarık Fincan beye satılmıştır.

Yeni fraglar alınmaya başlanmıştır... :)

4 x 24 watt t5 lerin hespi yanarken çekildi.

ati blue plus

ati blue spiceial

slyvina actinic

giessman blue ( 14.000 K )

Gokce Bey - iyi dilekleriniz icin tekrar tesekkur ederim. Profilimden de degistirdim ismimi.
Gokhan Bey, Istanbul Fenerbahce'deyim. elinizdeki takaslik zoalari atarsaniz cok sevinirim. OM, burasi ya da email ile olur.

OM atan arkadaslara tekrar tesekkur ederim, bilgi icin buraya yazayim dedim: elimde sadece bu ikisi var suan icin. tek tek donus yapmaya calisacagim, ama korkum hepinize yetecek kadar suan elimde polyp yok :)
Selim Bey,

Zoaları nereden aldınız ? Aldığınız yerde başka çeşitler de var mı ? ÖM atsanız da olur :) Sizdekilerden frag alabilir miyim ? Tanışmış da oluruz.

Konu görüntüleyen kullanıcılar