Keşfet

Takasli Ps

orhan

Yeni Üye
Ad Soyad
orhan Yücel
Arkadaşlar Aqua Macro AS-100P Protein Skimmer sadece 5 ay kullanılmiştır şuanda AS-150 PS KULLANMAKTAYIM balık veya sizin farklı tekliflerinizi bekliyorum teşekürler .... buradan aldım arkadaşlar ....

ARKADAŞLAR İSTEYEN SATIN ALABİLİR İSTEYEN BALIK İSTEYEN SORUNSUZ CANLI KAYA AYNI ZAMANDA İYİBİR TUZ ÖLÇER ARKADAŞLAR BİLGİNİZE..

arkadaşlar her teklife açığım günceldir malzeme dahildir ...

güncel

Bildiğim kadarıyla 400 LT kapasitesi bulunmakta ben bunu sadece mercanlar ve 10 adet balıkla 70*50*60 bir tankta çalıştırdım bir sıkıntısını görmedim çokta sesis çalışıyor ...

Bildiğim kadarıyla 400 LT kapasitesi bulunmakta ben bunu sadece mercanlar ve 10 adet balıkla 70*50*60 bir tankta çalıştırdım bir sıkıntısını görmedim çokta sesis çalışıyor ...
L boy blue tang ile takas etmek istermisiniz? balık oldukça iyi durumdadır

Evet hakan bey bekledim cevap gelmedi arkadaşlardan takas ederiz..

Takas yapılmıştır ilan kaldırıla bilir teşekürler..

takas eden orhan ve halıl arkadasa takasları hayırlı ugurlu olsun:)

Teşekürler nejat bey bu hobiye bir kişi daha kazandırmış olduk..

sana dedım gırme bu ıslere benı gordukce heveslendın artık kurtulusu yok yandın:)

nejat abi çabuk girdi çabuk çıktı halil abi :thumbsup:

ORHAN VALLAHA BEN BISEY ANLAMADIM BU ADAMIN ISINDEN MASRAF YAPTI HERSEYI HALETI sımdı vazgectı :) :) sen anladıysan orhan tarıf edıver bana yahuuuuuu:)

VALLA NEJAT ABİ DISCUS DEDİ BAŞKADA BİŞİ DEMEDİ BELKİ İLERLEYEN ZAMANLARDA GERİ DÖNER UMUDU VAR AMA ABİ HAYIRLISI :thumbsup:

Konu görüntüleyen kullanıcılar