Keşfet

Tank Ureticisi

yusufragip

Yeni Üye
Ad Soyad
yusuf ragib
Merhaba kendi tankimi yaptirip hobiye baslamak istiyorum ve tanki mobilya ile birlikte yaptirmak istiyorum nu ikisini birlikte yaptirabilcegim onerebilceğiniz mekanlar ihtiyacim var simdiden tesekkur ederim saygilar

Merhaba kendi tankimi yaptirip hobiye baslamak istiyorum ve tanki mobilya ile birlikte yaptirmak istiyorum nu ikisini birlikte yaptirabilcegim onerebilceğiniz mekanlar ihtiyacim var simdiden tesekkur ederim saygilar
Arzu ederseniz cok kaliteli ah$ap mobilya yaptirabileceginiz bir yer tavsiye edebilirim. Ozelden mesaj atarsaniz yardimci olurum.

hangi ilde yaşadığınız bilinse daha sağlıklı olmazmı??Antalyadaki birine Trabzondaki

imalatçı işe yararmı!! ;)

İstanbuldayim :) nereden kısmını doldurmustum fakat cıkmamıs galıba

İyibir konu olur gerçekten imalatçı kalite firmaları burada paylaşabılırsek bızde faydalanabiliriz keremcim buradanda yazabılırmısın acaba belkıde red sea max 250 den vazgeçip özel yaptırabılırım bende.

Moderatör tarafında düzenlendi:
maltepede oceanaryum var yıllardır mob.akv. imalatı yapıyor. tatlı tuzlusu kurulum hersey varr..

tel.no yarın yazarım suan aklımda değil ama yeri maltepede maltepe pet in orda..

Ben ahtapot akvaryumla irtibata gectim ilgi alaka ve fiyatlariyla beni ikna ettiler hatta verdikleri bilgilerle bu konuda daha yeterli hale getirdiler belki diger arkdaslarda ulasmak isterler murat.pekkan@hotmail.com yeri caglayanda ben gittim sahsen ziyaret ettim ve isnin ustune nasil dustugunu gordum ... saygilar

İyibir konu olur gerçekten imalatçı kalite firmaları burada paylaşabılırsek bızde faydalanabiliriz keremcim buradanda yazabılırmısın acaba belkıde red sea max 250 den vazgeçip özel yaptırabılırım bende.
Buradan sizlerle paylasmaya deger bilgi sadece akvaryum mobilyasi yapan Hakan usta.

Telefonu 05326816076 . Benim lake mobilyami da kendisi yapti. 10 numara i$ yapiyor. Arzu eden benim tankimi gorup referans ve model alabilir.

Bu arada sehpayi da Hakan ustaya yaptirdim.

hayırlı olsun arkadasımm...

Tesekkur ederim :D

Ekli dosyayı görüntüle 5065

eklediğim fotoğraftaki gibi sump'ın içini kalın plastikle bohçalarsanız, ileride herhangi bir sızıntıyı engellemiş olursunuz.

Kerem bunu hic bir yerde gormemistim bence cok guzel bir bilgi ve yontem kesinlikle yapacagim ne olur olmaz diyerekten kendi adima tesekkur ederim saygilar

Konu görüntüleyen kullanıcılar