Keşfet

Tanka eklenen yeni balıkların beslenmesi

Xhavien

Yeni Üye
Ad Soyad
Burak
Herkese merhaba,

Tanka bu akşam candy cane wrasse ve bir başka wrasse daha ekledim.

Candy cane direk kuma gömdü kendini. Diğeri de kayaların arasına sakladı. Daha önce eklemiş olduğum fire goby ortalıkta yok sanırım aç kaldı yemedi öldü ve yediler onu. Korkum bunlarında başına gelmesi. 

Ne tavsiyeniz olur acaba

Selamlar, candy cane kuma nasıl gömdü kendini? Wrasse olmasın o :) ) wrasse ları 2-3 gün bile ortalıkta görmezseniz tedirgin olmayın kumun altı onlar için güvenli,su değerleriniz ısı-ışık olayınızda sorun yoksa canlılar enkısa zamanda kendisine gelecektir...

E6853 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkese merhaba,
Tanka bu akşam candy cane wrasse ve bir başka wrasse daha ekledim.
Candy cane direk kuma gömdü kendini. Diğeri de kayaların arasına sakladı. Daha önce eklemiş olduğum fire goby ortalıkta yok sanırım aç kaldı yemedi öldü ve yediler onu. Korkum bunlarında başına gelmesi. 
Ne tavsiyeniz olur acaba
Wrasse turunun ozelligi kuma gomulmesi benimde cok tedirgin oldugum oldu diye fellik fellik wrasseyi aradigim cok oldu birkac saate yada yarin sabaha cikar ortaliga uyurkende kumda uyuyorlar yeterli derinlik varsa. Goby de ayni sekilde bende dun diamond goby ekledim tanka bugun tum gun oryalikda yoktu oldu sandim az once cok acayip biryerden cikti
cff8e908463a94f95c9f637887a2923e.jpg
798a6f227874f033709ce840d1f3e1bf.jpg

Sent my SM-G935P using Tapatalk

Yem yemediğini düşünüyorum bu yüzden kaybettim bikaç balık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Candycane kendini kurtardi geziyor tankta ama sanirim pencil wrasseyi kaybettim :(

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Konu görüntüleyen kullanıcılar