Keşfet

Tanka ekleyeceğim balıklar hakkında

icaydogan

Yeni Üye
Ad Soyad
İsmail
Merhabalar, 

Yakında mevcut tankımda bulunan canlılara ilave yapmak istiyorum. 65x50x45h tankımda şu an balık olarak 3 chromis ve 2 eş tutmuş percula mevcut. (yaklaşık bir yıl oldu.)

İst. anadolu yakasında gittiğim 1-2 yer var onların elindeki mevcut balıklar şu an için sınırlı o yüzden fazla seçeneğim yok maalesef. Düşüncelerim söyle;

1 ad. coral beauty angel veya bicolour angel 

1 ad. royal dottyback ( Mevcut balıklarla anlaşabilirmi bilemiyorum , agresif balık olduğu yazıyor nette , kararsız kaldım.)

2 ad. s boy maroon clown. (perculalar ile sorun olur mu ? perculalar şu an m boydalar.)

Birde s boy tomini tang ve başka bir tür  . Eklersem biraz büyüyünce çıkaracağım. Tabi yukarıdaki balıklar eklenmeyecek o zaman. s boy tang eklemek istiyorum açıkcası ama tank hacmi beni frenliyor. Bir türlü karar veremedim.

Tecrübelerinizi paylaşmanızı rica ederim.

Bence sadece cüce angellardan birisini ekleyin derim. Coral beauty yem konusunda daha sıkıntısızdır. Royal dotyback agresif balık sıkıntı çıkarır, maroon clown diğer perculalarla birlikte olmaz. Tang de o hacimde bir akvaryuma uygun değildir. 

Konu görüntüleyen kullanıcılar