Keşfet

Tanka Yeni Purple Tang Ekleme

Nukas

Yeni Üye
Sevgili dostlar, tankim 300 lt suan 1 adet yellow tang 1 adet sohal 2 adette palyacom var, cok fazla balik aklemesi yapmak istemiyorum, yeni bir purple aldim, once sohal hosgeldin partisi yapti. Sohali sumpa indirdim fakat bu sefer yellow dans etmis garibimle, purple boy olarak sohal ve yellowdan kucuk. Suan file yavrulukta durumuda iyi. Bu canliyi en basit sekilde tanka nasil ekleyebilirim. 

Saygilar, saglikli hobiler.

Merhaba hocam, sohal tanka en son eklemeniz gereken balıktı ???? bence yellow ve sohali sumpa alın 2 gün sonra yellowu geri koyun, atışma sona erince ( mutemelen 1 gün)sonra sohali ekleyin sorun büyük ihtimal çözülecek. Bu arada başka eklemeyi düşündüğünüz balık varsa fırsat bu fırsat hemen alıp ekleyin yoksa sonrasında eklemeniz neredeyse imkansız olur.

Merhaba hocam, sohal tanka en son eklemeniz gereken balıktı ???? bence yellow ve sohali sumpa alın 2 gün sonra yellowu geri koyun, atışma sona erince ( mutemelen 1 gün)sonra sohali ekleyin sorun büyük ihtimal çözülecek. Bu arada başka eklemeyi düşündüğünüz balık varsa fırsat bu fırsat hemen alıp ekleyin yoksa sonrasında eklemeniz neredeyse imkansız olur.
ustad pek bir işe yaramadı bu taktik, yellow hemen uğraşmaya başladı, 15 dakika izledim purple korkudan hemen dalga motorunn yanına saklıyor kendini, şimdi büyük bir kase içinde akvaryumn tam ortasında purple, sohalide saldım. yellow uğraşmaya çalışıyor ama tabi başarılı olanıyor sanırım bir kaç güne pes eder diye düşünüyorum. sohal kapa saldırmıyor ama arka kuyrugunu biraz vurdu. bkalım hafta sonuna kadar böyle devam edicm artık şansı varsa yaşayacak yoksa allah büyük :)

Sevgili dostlar, tankim 300 lt suan 1 adet yellow tang 1 adet sohal 2 adette palyacom var, cok fazla balik aklemesi yapmak istemiyorum, yeni bir purple aldim, once sohal hosgeldin partisi yapti. Sohali sumpa indirdim fakat bu sefer yellow dans etmis garibimle, purple boy olarak sohal ve yellowdan kucuk. Suan file yavrulukta durumuda iyi. Bu canliyi en basit sekilde tanka nasil ekleyebilirim. 

Ekli dosyayı görüntüle 53390

Her balığın karakteri ayrı oluyor demekki sizde tutmadı ????

Bakalim  bu cozum olacakmi, aksam sari yakalayacam diye baya ugras gosterdi ama sohal taktigi yememis gibi gorunuyor ????. Sari vazgecsin sonra anlayacaz bakalim ne olacak.

Konu görüntüleyen kullanıcılar