Keşfet

Tankımdaki canlıların ismi

saygısızlık etmek istemem fakat alırken ne aldığınızı sormadınız mı ?

her zaman aldığınız yere ne aldığınızı sorun. hatta almadan önce tankınızda hangi balıklar olduğunu hangi mercanlar olduğunu ve alacağınız yeni türün bu balık mercanlarla uyumlu olup olmadığını da mutlaka sorun.

Sorunuza gelirsek resimlerdeki balıkların cinsleri,

Sarı Kuyruk Olan, Damsel
Ortadaki Ejderhaya benzeyen, Blenny
Alttakiler Klasik Clownfish (Palyaço)

isimlerini siz istediğiniz gibi verebilirsiniz :)

Yeni tankınız hayırlı olsun diyorum.

Scooter blenny almışsınız ama yem yiyor mu ? Mandarinin uzaktan kardeşi pod desteği olmadan zor yaşayanları oluyor ? 

Scooter blenny almışsınız ama yem yiyor mu ? Mandarinin uzaktan kardeşi pod desteği olmadan zor yaşayanları oluyor ? 
merhaba berk.. evet dibe düşen yemleri ve kumu karıştırıyor, yaklaşık 1 hafta oldu sorun yok.

saygısızlık etmek istemem fakat alırken ne aldığınızı sormadınız mı ?

her zaman aldığınız yere ne aldığınızı sorun. hatta almadan önce tankınızda hangi balıklar olduğunu hangi mercanlar olduğunu ve alacağınız yeni türün bu balık mercanlarla uyumlu olup olmadığını da mutlaka sorun.

Sorunuza gelirsek resimlerdeki balıkların cinsleri,

Sarı Kuyruk Olan, Damsel
Ortadaki Ejderhaya benzeyen, Blenny
Alttakiler Klasik Clownfish (Palyaço)

isimlerini siz istediğiniz gibi verebilirsiniz :)

Yeni tankınız hayırlı olsun diyorum.
Merhaba Haluk bey, :)  sordum ama unuttum zaten sorun orada :)  

Tekrar merhaba berk bey. Scooter blenny için 2 gündür karides temizleyip şırangayla kuma enjekte ediyorum afiyetle yiyiyor. Belki beslemek isteyenler için faydası olur

Konu görüntüleyen kullanıcılar