Keşfet

Tankımı 150x70x60

emrahemiroglu

Yeni Üye
Ad Soyad
Emrah EMİROĞLU
arkadaşlar satılıklar bölümünde 150x70x60 ebatlarındaki tankımı (BM200 bir ps ) ile de takas edebilirim ps nin temiz ve az kullanılmış olması tercihimdir.

saygılarımla..

Moderatör tarafında düzenlendi:
güncel..

güncel

kesin bırakıyorum diyorsunuzama ps arıyorsunuz

ne iştir anlamadım :blink:
boş ver anlama bende anlıyamıyorum kendimi hastalık benim ki çaresi yok :) yurt dışından döndüğümde küçük bi tanka devam edicem o yüzden bunun ebatları büyük şimdiki aklım olsa yaparmıydım yol gösterenim yoktu zıpladık sazan gibi ,, artistiz yaa ondan :) :lol:

boş ver anlama bende anlıyamıyorum kendimi hastalık benim ki çaresi yok :) yurt dışından döndüğümde küçük bi tanka devam edicem o yüzden bunun ebatları büyük şimdiki aklım olsa yaparmıydım yol gösterenim yoktu zıpladık sazan gibi ,, artistiz yaa ondan :) :lol:
ne diyim hayırlı olsun :rolleyes:

ne diyim hayırlı olsun :rolleyes:
şaka bir yana yurt dışına geminin makinasında problem var ona bakmaya gidicezde olurda gitmessem mu hakkak kurucam bi tank kafaya koydum ama gerrcekten bu tank çok büyük geldi resif yapamassamda marin yaparım dönünce olmassa psiydi misiydi kredikartına dayanırım :) :lol: :lol:

tankın güzel

alınırda o 12mm caydırıyor valla :blink:

Elalem 200 60 60 ı 10 mm den yapiyoryaa şaşırmamak elde degil nasıl onu evin içine sokupta korkmadan su koyuyorlar hayret emrah abi senin ölçülerine 12mm cam çok çok uygun bence.

Elalem 200 60 60 ı 10 mm den yapiyoryaa şaşırmamak elde degil nasıl onu evin içine sokupta korkmadan su koyuyorlar hayret emrah abi senin ölçülerine 12mm cam çok çok uygun bence.
bende öle düşünüyorum sefer

sao kardeşim

Konu görüntüleyen kullanıcılar