Keşfet

Tankımı Kapatıyorum Sps-Soft Lps Mercanlar

pascha

Yeni Üye
Ad Soyad
HASAN - CAPPADOCIA
Arkadaşlar tankımı özel nedenlerden dolayı kapatma kararı aldım.
Tankımdaki öncelikle canlıları daha sonrada malzemelerin hepsini satcam.
İsteyene toplu alım olursa gereken her türlü güzelliği yaparım.
Nevşehir'de oturuyorum gönderimleri akşam otobüsü ile yaparım sorunsuz elinize ulaşır.
Resim eklemedim sürekli resim boyutu büyük dediği için uğraşmak istemedim 
smile.png

ihtiyacı olanlar mesaj veya telefon yoluyla ulaşırlarsa maıl veya whatsapp olarak resimlerini yollarım.
Tel no:0532 485 20 45

Ricordia florida 40 kafa-leather-octopus-star polyp-xenia-plate-acro-haıry musroom vs gibi çeşitler elimde bulunmaktadır.

Arkadaşlar tankımı özel nedenlerden dolayı kapatma kararı aldım.

Tankımdaki öncelikle canlıları daha sonrada malzemelerin hepsini satcam.

İsteyene toplu alım olursa gereken her türlü güzelliği yaparım.

Nevşehir'de oturuyorum gönderimleri akşam otobüsü ile yaparım sorunsuz elinize ulaşır.

Resim eklemedim sürekli resim boyutu büyük dediği için uğraşmak istemedim 
smile.png

ihtiyacı olanlar mesaj veya telefon yoluyla ulaşırlarsa maıl veya whatsapp olarak resimlerini yollarım.

Tel no:0532 485 20 45

Ricordia florida 40 kafa-leather-octopus-star polyp-xenia-plate-acro-haıry musroom vs gibi çeşitler elimde bulunmaktadır.
Yerinizi neresydi? Birde mail ile resimleri atarmısınız? star polip xenia leather mushroomların resimleri ile fiyatlarnı atarmısınız? 

Octobus fıyat alabılır mıyım ayrıca foto 553 398 4060

Resimlerin ve fiyatların olduğu bir paylaşım hem sizin hem bizim işimizi kolaylaştıracaktır.

Haklısın Burak ama uğraşamadım malesef isteyenlere maıl veya whatsapp yoluyla atmak daha kolay oluyor.

Arkadaşlar mesajlarınızı yeni gördüm kusura bakmayın cevap verilmiştir.

Hasan Bey, tankınızı kapattığınıza üzüldüm. İstanbul'dan 3 arkadaş Hasan Bey'den birlikte bir çok şey almıştık. Gelen mercanlar çok güzeldiler. Gördüğüm en muhteşem ambalajdı ve içinden bir çok hediye mercan çıkmıştı. Herkese Hasan Bey'e gözü kapalı sipariş vermelerini tavsiye ederim. 

Can bey teşekkür ederim güzel sözleriniz ve düşünceleriniz için.

Elimden geleni yapmaya çalıştım sizi memnun edebildiysem ne mutlu.

Hasan bey balık satışınız yok sanırım ?

Hasan bey, sizden aldığım mor plate şimdiye kadar gördüğüm en büyük plate sizede söylediğim gibi ilk basta pahalı gibi gelmişti ama şu an bu mercan bu fiyata bedava. Diğerine zaten bişey demiyorum bile. Nevşehir'den Bursa'ya sorunsuz geldi. Ellerinize sağlık hersey için teşekkürler keske bozmasaydınız tankınızı.

Mercanın boyutu 33cm x 25cm x 12 cm (h) muhteşem bi canlı.

Hasan beyin diğer canlılarına talip olan arkadaslar hiç kaçırmayın diyorum.

Hasan bey tekrar teşekkürler hersey gönlünüzce olsun. İnşallah bı hobiye tekrar dönersiniz.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

selam ricordea floridaların resmini alabilirmiyim. bir de tümüne ne kadar istiyorsunuz ugur.izgi@hotmail.com

Engin bey mercanların tamamını çıkardıktan sonra balıkları satmayı düşünüyorum malum isteyen arkadaşlar var fakat yakalayamam malesef.

Ünsal bey bu güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim memnun kaldığınıza çok sevindim.

Bütün arkadaşlara yollamadan önce fiyat isterken canlılarım büyük diyorum malesef arkadaşlar o kadar çok büyük denipte küçük canlılar eline ulaşmışki inanmıyorlar beni tanımayanlar.Fakat fiyat olarak anlaşıpta canlı eline ulaştığı zaman sizin gibi çok şaşırıyorlar.

Güle güle sağlıklı ve mutlu bir şekilde büyütün canlılarınızı.

saygılar.

Hasan bey mümkünse octobus foto ve fiyat rica edicem.

engininanli@Hotmail.com

teşekkürler...

Hasan bey elinizdeki canlıların resim ve fiyatlarını 0 530 220 02 02 numaralı telefonu a whatsaap tan yollamir misiniz rica etsem

Tüm mesajlar yanıtlanmıştır.
Güncel arkadaşlar.
Toplu alacak olan arkadaşlara gereken ne güzellik varsa yapıp tankı en kısa zamanda kapatmak istiyorum.

GÜNCEL...

GÜNCEL...

GÜNCEL...

Konu görüntüleyen kullanıcılar