Keşfet

Tankımı Ve Içindeki Canlılarımı Satıyorum.

Egemen kaya

Yeni Üye
Ad Soyad
Egemen kaya
Arkadaşlar merhaba. Çok severek başladığım hobime ara vermek  zorundayım şehir değiştireceğimden  dolayı. 

Birkaç foto yükledim    isteyen olursa  başka Fotoğraflar mail ile yollarım sistemde  sıkıntı  var  foto yüklenmiyor başka. 
68 X 68 X 55  Full ekstra clear camdır. altında  kutu profil karkas vardır. 50 mm x 50 mm x 0.5 mm  antipaslı ve tekerlekli . 

Bir çok çeşit mercanım zoalarım muahroomlarım. ricordialarım.  poliplerim  xenialarım  var. Hepsi kendi fraglarım. bir çok arkadaşımla takas yapmışımdır   başlangıcımdan buyana. 
Balık olarak  CANLI kalmadı hepsini hobici bir arkadaşım almıştı. Tekrar devam etmeye karar verip yeni balıklar aldım onlarıda sattım ve  şimdi tekrar tankımı satmaya karar verdim.
Akvaryumum gerçekten  çok keyifli ben  zevkle tasarladım ve   hayata  geçirdim. 
Yanında ekipman olarak; su ekleme  ünitesi ve şamandırası, motoru, horyum kepçe yeni test kitleri 1 kova  coral x  tuz  yeni aldım daha. bir miktar kum zeolıt karbon .  bir kaç katkım var. daha başka  ıvır  zıvır ...
Sistem geyet  güzel çalışmaktadır otomatik yem makinesi var  su ekleme ünitesi 20 - 25 gün civarında altındaki su dayanıyor buda tatile gitmek için  çok güzel zaman  veriyor. Aiptasia öldürme  cihazım var  tuz ölçerim var tds cihazım var. yedek su ekleme motorum var.   buble magus nac  5 protein skimerim var çok güzel toplama yapıyor.  nev jet 3700 devirdaim motorum var.  hopar marka  4  florasanlı  aydınlatmam var ampullerim 3 aylık. eskileri de  duruyor.  Daha sayamadığım bir sürü  ekipman ve canlı vardır. Almak isteyen olursa  getireceği kova , bidon vs ye aktarım için yardım ederim sistemi kurmak için  de yardım ederim ama taşımaya yardım edemem zamanım yok.  Akvaryum komple satılmazsa  tek tek satış yapmayacağım  akvaryumcuya  bırakacağım  oradan satılacak. Tek tek satış yapacak  zamanım yok. Gelip görmek isterseniz buyurun beklerim evim  çankaya da ( ankara ) Benim anlatacaklarım bu kadar. Fiyat  ile ilgili telefonda  görüşelim Buradan yazıp pazarlık yapmak istemiyorum.  Satışı hızlı yapmam lazım  ama kısmet  artık bundan sonrası....

EGEMEN KAYA
 0532 546 35 94
 kaya_egemen@hotmail.com

İSTEYEN ARKADAŞLARA TEK TEK DE SATIŞ YAPARIM .iLGİLENEN OLURSA ARASIN YADA  MESAJ ATSIN LÜTFEN.

Ekli dosyayı görüntüle 29578

Ekli dosyayı görüntüle 29579

Ekli dosyayı görüntüle 29580

Ekli dosyayı görüntüle 29581

Ekli dosyayı görüntüle 29582

Ekli dosyayı görüntüle 29583

Ekli dosyayı görüntüle 29584

Ekli dosyayı görüntüle 29585

Ekli dosyayı görüntüle 29586

Ekli dosyayı görüntüle 29587

Ekli dosyayı görüntüle 29588

Ekli dosyayı görüntüle 29589

Ekli dosyayı görüntüle 29590

0532 546 35 94 arkadaşlar   konuşmak  için arayınız dahah sağlıklı olacaktır. İşlerim yogun foruma  sürekli  giremiyorum.

musroomlara ne istiyosunuz  hocam

Harun bey ankaradaysanız gelin canlıyı  görün öyle  konuşalım  buradan ne desem yalan olur.

kargo yaparım sıkıntı olmuyor. Daha önce  çok canlı  gönderdim.

ben sakaryadayım 

fiyatları ve kaç kafa olduklarını öm rica etsem

Arkadaşlar tankı komple elimden çıkartmak zorundayım zamanım az kaldı.  bütün tankı zararına da olsa  vermek durumundayım. Çalışır sistem tankı  2500 tl ye  vereceğim . içindekiler ve malzemeleri toplayınca o paradan daha fazla edeceğini billiyorsunuzdur. Ciddi ilegilenen arkadaşlar  lütfen teelfon açsın  foruma  sık giremiyorum. 0532 546 35 94

merhaba egemen bey

ilanınız güncel mi

bir ara sizinle görüşmüştüm. bi hafta sonu gelip canlılara bakıcaktım.

EVET HALEN İLANIM GNCEL HOCAM. BEKLERİM NUMARAM VARDIR SİZDE.

Arkadaşlar yokmu  bütün sistemi alacak yada bütün canlıları alacak bir kişi komple uygun fiyata vereceğim. Taşınma  zamanım yaklaştı. 

iyi akşamlar anemon duruyormu

anemon gitti hocam

Yarin ogen arayabilirsiniz canlılar için görüşebiliriz

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben m,sa,t,m hocam telefon açmanız yeterli olacaktır. 0532 546 35 94

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri