Keşfet

Tarık K. Nano Akvaryum

TarıkK

Yeni Üye
Ad Soyad
TARIK KÜÇÜK
Merhaba, Tankımı tanıtma zamanı geldi diye düşündüm. Daha önceden yandan sumplu 100x70x50h tankım vardı ancak evlilik nedeniyle bozmak zorunda kalmıştım. en fazla 1 sene hobiye uzak kalabildim. Yeniden ufak bir akvaryum kurmak istedim 60x60x50h dursolu bir tank kurdum bu defa. Kurulumda  1 kutu Start-up kullanıldı. Katkı olarak sadece su değişiminden su değişimine Colorx giriyorum. MH lamba mercanlarımı gelişimi için çok iyi geldi sadece fosforlu renkleri belli etmiyor bu nedenle Radium 20K lamba aldım ancak daha deneyemedim.  MH'yi de komple kaldırmak için Kessil A360WE siparişi verdim Amerika'dan yola çıktı. Çocuklardan fırsat buldukça ilgilendiğim için hala kabloları toplayamadım onun için de ilerleyen zamanlarda bir pano yapmak istiyorum. Canlıların durumu şu an iyi mandarin de dahil hepsi keyifli belki biraz zaman sonra clown ball olması için 8-10 adet percula alabilirim. Zamana yayarak almak istediğim diğer balıklar ise Sailfin tang, Naso tang ve Blue tang.

Ekipmanlar şu şekilde:

60x60x50h ana tank40x40x30h sumpReef Octopus 100SSS PSJebao DCT4000 geri dönüş motoruJebao RW8 dalga motoru150w 15k Purple Blue Mh Lamba (Radium 20K alındı, MH lambayı da kaldırmak için Kessil A360WE sipariş verildi)Caribsea Kaya

Ekli dosyayı görüntüle 41966

Ekli dosyayı görüntüle 41967

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri