Keşfet

Taşınma Nedeniyle Acil Satılık Uygun Fiyatlı Canlı Ve Malzemeler

ozaslan

Yeni Üye
Ad Soyad
Özgür Özaslan
Bazı canlı ve malzemeleri taşınma nedeniyle daha önce yine forumda satmıştım. Geçen süreçte ilanı güncelleme fırsatım olmadı ama1 hafta içinde tamamen dağıtmam gerekiyor akvaryumu. Fiyatlar çok uygun tutulmuştur. Bazıları için fotoğraf ekleyemedim, güncel fotoğrafları eklemek istiyorum,  yakın zamanda ekleme fırsatım da olmayabilir...

1) Akvaryum: Beta Akvarum yapımıdır. Akvaryum 40 cm x 70 cm x 70 cm (en x boy x yükseklik) boyutlarındadır. 8 mm camdan üretilmiştir. İçten, üstten taşırmalıdır. Altta siyah MDF dolabı bulunmaktadır. Sump 3 bölmeli, 30 cm x 51 cm x 41 cm boyutlarındadır. 180 litre +40 litre toplam yaklaşık 220 litredir. Kapak kenarları metal ve akvaryumun üst kısmı metal çizgilidir. Kapak üzerinde kendi monte ettiğim 2 adet 2x 24 w Tridonic Atco balast, içte 4 adet reflektör ve 24 w t5 lambalar bulunmaktadır. Lambaları da verebilirim fakat uzun süredir değiştirmedim, değiştirilmeleri gerekecektir. Sadece dolap fiyatına tamamı  250 TL

2) 2 adet eş büyük boy palyaço (common ocellaris clown) : 6 yıldır bendeler, birkaç aylıklarken almıştım. 100 TL

3) Üzerlerinde yeşil buton polip veya mor-pembe arası mantarlar olan Canlı Kaya: Çeşitli boylarda 30-40 kg kadar var. Tartım yok. Gelip gördüğünüzde kaya başına bir fiyat belirleyebiliriz Kaya fiyatına. Kilosu 7,5 kg

4) Canlı Kum: Red Sea Canlı argonit beyaz ve Caribsea karışık, 70 cmx 40 cm akvaryumda 3-4 cm yükseklik oluşturuyor. 10 litre civarı 50 TL

5) Auabee UP2000 Sump Kafa Motoru  75 TL

6) Hydor Koralia 2 Akıntı Motoru: 1 adet çalışır durumda olan Koralia 2, daha önce arızalan diğer Koralia 2 akıntı motoruna ait, kapak, pervane, askı aparatı, mil ile birlikte verilecektir. Milde çalışmayı etkilemeyecek ufak bir kırık bulunmaktadır fakat değişim gerektirmeyecek derecede önemsiz bir kırıktır. 40 TL

g8y8.jpg

7) Aquarium Systems MJ250 Kafa Motoru: Hiç kulanılmamıştır, sıfır ambalajında verilecektir. Reaktör yapımı için almıştım, kullanmadım. Su içi ve dışı kullanıma uygundur. 375 l/saat, hmax=61 cm 40 TL

ikd4.jpg

8) Sera Tuz Ölçer: Kutusuyla verilecektir. Refraktometre alındığında az kullanılmıştır. 15 TL

bj7.th.JPG

9) Dip temizleme sifonu, çeşitli vanalar, hortumlar vs yanında verilecektir... Malzeme veya canlı alan arkadaşlardan isteyene hediye edilecektir.

je87.jpg

10) Siyah Yılan Yıldızı: Pajama Cardinal'ime daha önce akvaryumumda olan sixline ve blue tang saldırınca bir arkadaşa vermiştim o da bana yılan yıldızı vermişti. Satılık değildir. Malzeme veya canlı alan arkadaşlardan isteyene hediye edilecektir.

ö.m. attım

Palyaçolar ayrıldı. Diğerleri güncel.

Palyaçolar verildi. Diğerleri güncel ayrıca Sera 200 w ısıtıcı 25 TL

Abi semt sehir neresi belirtirseniz sevinirim

İstanbul Bayrampaşa'dayım, profil kısmında gözüküyor aslında bu bilgi... Yılan Yıldızı palyaçolar ile Necati'ye verildi. Akvaryum ve kayaları vs gördü kendisi. Ona da sorabilirsiniz, Henüz fotoğraf çekemedim. Diğer taraftan Burak kayaları ayırttı. Diğerleri (1-4-5-6-7-8) güncel. 

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kayalar satıldı. 1-4-5-6-7-8-9 güncel. Kalan ürünlerin tümü toplu alınırsa akvaryum da dahil toplam 350 TL

1-4-5-6-7-8-9 güncel. Kalan ürünlerin tümü toplu alınırsa akvaryum da dahil toplam 350 TL

Akvarumu yarın çıkaracağım evden. Bugün yarın alınırsa

4) canlı kum 25 TL

6 ve 8 verildi. 1-4-5-7-9 güncel. Kalan ürünlerin tümü toplu alınırsa akvaryum da dahil toplam 325 TL canlı kumu bugün yarın alan olursa 25 TL

Güncel

Konu görüntüleyen kullanıcılar