Keşfet

Taşınma Sebebiyle Komple Satılık Deniz Akvaryumu + Canlıları

orka

Yeni Üye
Ad Soyad
deniz
3 adet Chromis 90 TL

1 adet Flame Angel 180 TL

1 adet Coral Angel 75 TL

3 adet Red Sea Fridmani 2 dişi, 1 erkek yumurtluyorlar bu nedenle ayrı ayrı satmak istemiyorum. 3ü toplam 200 TL

1 adet Checkboard Wrasse 60 TL

1 adet Maroon Clow sarı-kırmızı 60 TL

1 adet Red Sea Sunrise Dottyback 60 TL

1 adet Boxer Shrimp 40 TL

2 adet Turbo Snail 2'si 20 TL

1 adet Tube Formu 15 TL

1 adet Red Sea Bubble Anemone Black-3.5 senedir bakıyorum, bunun 1.5 senesi sabit yerde, gezmeyi sevmiyor:) - 150TL

1 adet 2 yumruk büyüklüğünde Jewelry Star Polip kayası - fosforlu yeşil renkte 120 TL

1 adet Domates toptan alımlarda hediye

6 kafa farklı cinslerde Mushroom kayası 40 TL

1 adet Yellow Polip 16 kafa 30 TL

Tahmini olarak 60 kg canlı kaya - kg/6TL

Bazı ekipmanlarımı da satıyorum.

1000'lik Aquamedic Turbo Floater 300 TL

1 adet 24x4 Volt T5 Armature, 2 aylık 100 TL

90x55x65 boyutunda akvaryum, taşırma sistemli Sump 60x40x45

Akvaryum ve Sump, Sehpası ile birlikte toplam 250 TL

Not: 10 senelik akvaryumda en yeni balık 8 aylıktır. Hepsi son derece sağlıklı, görmek isteyen arkadaşlar Bakırköy'de bulunan evimde akvaryumu gelip görebilir. Akşam 7'den sonrası uygundur. Fotoğraf yükleme konusunda sorun olduğu için dileyen arkadaşlar benimle irtibata geçerek resimleri görebilir.

Tel: 0532 431 75 10

Şimdiden alacak arkadaşa hayırlı olsun.

Fridmanileri almak isterim.

abi aynı balıklarda çakıştık :) bende az önce mesaj attım.

önce gelen balıkları alır :)

ben çekiliyorum.gökçe ağbi alabilir.

anemonun resmi varsa talip olabilirim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben almak istiyorum ama Deniz bey henüz cevap vermedi. Nedir cevabınız Deniz bey ?

Siz aranızda paslaşırken ben gittim aldım :)

Diyipte yüzünüzün halini görmek isterdim .

Maşşallah allah muhabbetinizi bozmasın

öm attım..

meraba arkadaşlar ilginiz için teşekür ederim canlıları almak isteyen arkadaşlardan bazılarıyla telden görüştük yogunlugum sebebiylen pazar günü 12 den sonra gelip alabilirler gelmeden telefondan görüşelim siteye devamlı giremiyorum buyuzden geç cevap yazdım kusuruma bakmayın selamlar

İstanbul dışına gönderim yapabilirmisiniz? 1 adet 24x4 Volt T5 Armature, 2 aylık 100 TL demişsiniz; kaç santim, markası ve flo'larla ilgili biraz bilgi verebilirmisiniz? Hayırlı satışlar.

meraba arkadaşlar ilginiz için teşekür ederim canlıları almak isteyen arkadaşlardan bazılarıyla telden görüştük yogunlugum sebebiylen pazar günü 12 den sonra gelip alabilirler gelmeden telefondan görüşelim siteye devamlı giremiyorum buyuzden geç cevap yazdım kusuruma bakmayın selamlar
Ben verdiğiniz telefon numarasını aradım ama Taner adında başka biri çıktı. Size ÖM de attım ama cevap vermediniz. Fridmanileri bana satmayacaksanız söyleyin en azından.

coran angel,maron clown,star polyp,yellow polyp,tube worm ve snail günceldir.

Henüz balıkları canlı görmemiş olsam da benim için balıkları alan ve misafir eden Ömer arkadaşımın yorumu "Mükemmel". Ömer mükemmel diyorsa mükemmeldir.

Bu güzel balıkları yıllardır uğraşarak besleyip, büyüttüğü için Taner arkadaşıma ve benim için bunca zahmete katlanan Ömer arkadaşıma buradan çok çok teşekkür ederim. Allah ikinizden de razı olsun :)

abi inan ben zahmete değecek birşey yapmadım.hatta sayen de meslektaşımla tanışmış oldum :)

tabi taner beyin hakkı inkar edilemez balıkları gerçekten çok iyi beslemiş.

bu arada balıkları çok övdük,başlarına bir şey gelirse çok üzülürüm.MAŞALLAH diyelim :)

bu düşünceleriniz için çok teşekür ederim bende bu balıklara yıllardır baktım ve en sonunda yumutlattım ama yılan yıldızının gazabına ugramışlardı taşınmaişi çıkınca vermek istedim ama bu balıkların kıymetini bilenbiri alınca gerçekten çok sevindim umarım yavruları çıkartıp büyütürsünüz bende artık kışa dogru yeni akvaryumumu kurarım ve tekrar denemelere başlarım nede olsa tecrübe lendim selamlar

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri