Keşfet

Tatile Kadar Satmam Lazım File Fish Ve Porcupine Balon Balığı

kar_delen6

Yeni Üye
Ad Soyad
Eser
Merhaba;

Aşağıdaki balıklar karides, kurutulmuş Tubifex, kurutulmuş Artemia, kurutulmuş Karides vb. yiyor ama otomatik yemlemeden granül yem yemiyorlar şimdilik. File Fish'ler yüzlerce küçük ve büyük Aiptasia'yı bitirdiler, Aiptasia yeme garantilidir; Porcupine Kirpi Balon Balığı mercanlara hiç dokunmadı, serçe parmak kadar boyu var. Çok farklı bir balık, dokununca balon gibi şişiyor; dikenleri var kirpi gibi ama yumuşak dikenleri, sert değil. Bunları satmak istemezdim ama bayramda 9 gün tatilde aç kalmasınlar diye satmam lazım. İrtibat ÖM veya 0532 3667566. Teslim yeri Kurtköy Sabiha Gökçen'e yakın benim ev veya denk gelirse ortak nokta.

* 2 adet serçe parmak kadar büyük Aiptasia yiyen File Fish                                                       Tanesi 100 TL

* 1 adet serçe parmak kadar Porcupine Kirpi Balon Balığı (reefsafe)                                          150 TL

* 3 tane de yeşilli, morlu, kırmızılı büyük açan Bubble Anemon var, isteyen varsa alsın                Tanesi 120 TL

Eser bey merhaba. Aiptasia yiyen Aiptasia eater File fish'lerinizden birine talibim, fakat Avrupa yakası B.Evler civarında oturuyorum. Teslimat işi nasıl olur, bu durum biraz kafamı kurcalıyor. Bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz lütfen. Bulunduğunuz yere gelip kendim almak isterim fakat bu aralar işlerim anormal derecede yoğun seyrediyor, akşam eve pert vaziyette ancak gidebiliyorum.Teşekkürler.

Bu işlerde alıcı gelir alır veya denk gelirse ortak nokta olur ama İstanbul'da herkes bütün gün çalışıp haftasonu da kendine ve ailesine zaman ayırmaya çalışırken ortak nokta zor bir şey. Akşamları trafiksiz saatte gelip alabilirsiniz veya riskini alırsanız akşam kargoların son saatinde serin havada kargoya veririm, ertesi sabah gidip şubeden alırsınız sıcak altında dağıtıma çıkmadan...

Bende balon balığına talibim. Pazar günü trafik olmazsa gelip almak isterim trafik olmayan bir saatte.saygılar.

Balon Baligi'ni çok hevesle almistim; nadir bir balik ve akvaryumcularda denk gelmek zor. Uzun tatile cikacak olmasam satmak istemezdim :) Çok iyi bakacaginiza eminim, güzel bir canli. Yarin tüm gün evdeyim ve telefonum 05323667566. Yarin kesin gelecekseniz bu aksamdan söyler misiniz bana baligi karanlıkta yakalayıp syakalayamazsak yarin yakalayamazsak sürpriz olmasin.

Turunu tam bilmiyorum ama güzel renkli bir Goby de var, kumlari falan kaldirmaz zararsiz bir tür; sarimsi rengi ve yanaklarinda fosforlu cizgileri var. Onun da önüne yem atmak lazim yoksa diğer balıklardan yem kapamiyor. Onu da 40 TL ye almistim; ayni fiyattan tatil öncesi satiliktir...

Eser bey file fish ler zoalara zarar veriyormu acaba?

Merhaba; bende ikisi de hicbir canliya vurmadilar...

Filefish yiyecek aiptasia bulamazsa zoalara ve lpslere dadanabilir.

Yiyecek bulamazsa herkes her şeye dalar :) Bende ilk birkaç hafta Aiptasia'ları bitirdiler, şimdi de karides vb. yiyorlar ve başka hiçbir canlıya dokunmadılar. File Fish lerden biri, Balon Balığı ve anemonlardan da biri satıldı; güncel olanlar aşağıdadır.

GÜNCEL LİSTE:

* 1 adet serçe parmak kadar büyük Aiptasia yiyen File Fish                                                       Tanesi 100 TL

* 1 adet serçe parmak kadar Porcupine Kirpi Balon Balığı (reefsafe)                                            150 TL

* 2 tane de yeşilli, morlu, kırmızılı el kadar büyük açan Bubble Anemon                                      Tanesi 120 TL

GÜNCEL LİSTE:

* 1 adet serçe parmak kadar büyük Aiptasia yiyen File Fish                                                       Tanesi 100 TL

* 1 adet serçe parmak kadar Porcupine Kirpi Balon Balığı (reefsafe)                                            150 TL

* 2 tane de yeşilli, morlu, kırmızılı el kadar büyük açan Bubble Anemon                                      Tanesi 120 TL

GÜNCEL LİSTE:

* 1 tane de yeşilli, morlu, kırmızılı el kadar büyük açan Bubble Anemon                                      Tanesi 120 TL

Konu görüntüleyen kullanıcılar