Keşfet

Tds Metre

Corben_D

Yeni Üye
Ad Soyad
Tayfun KAPÇIOĞLU
Arkadaşlar, TDS Metre almak istiyorum. Aramızda satan var mı? Daha önce kullanan arkadaşların önereceği bir marka var mı? Alırken nelere dikkat eteliyim? Teşekkürler.

Bende var. İletkenlik+sıcaklık+PH+EC. Toplamda 15-20 sefer ancak kullanımıştır.

Sadece normal çin malı iletkenlik ölçer fiyatına..= 130tl

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba,

Öncelikle okan arkadaşın önerdiği cihaz normal ev kullanımları için uygundur. Yanlız bu markanın ki hanna benimde favori markandır; bir sürü modeli vardır. Eğee taşınabilir su geçirmez bir şey isterseniz yaklaşık 550-600 euro gibi bir fiyat ile karşılaşırsınız normal su geçirmez değilde standart bir taşınabilir bir model düşünürseniz 200-400 euro gibi fiyatlara bulabilirsiniz ki bu benim tercihimdir ama okan arkadaşın önerdiği model gibi olanlar 70-150 euro gibi fiyatlarla bulabilirsiniz.

Model olarakta

hanna 991002

hanna 991300

hanna 9812-5

veya combo el tipi modelleri

not: dikkat etmeniz gereken tek şey hangi değerler arasında ölçüm yapmak istediğinizdir. ona göre hanna dan bir sürü model seçebilirsiniz.

Saygılarımla,

Zaten toptancısından 215 ytl'ye almıştım. Başka yerlerde daha pahalı. Birde bu cihaz waterproof family...

Su geçirmez...

Zahit Bey, ilginiz için çok teşekkğr ederim. RO çıkışını ölçmek için ihtiyacım var, sanırım el tipi model sorunumu çözecektir.

Okan bey ÖM attım.

Selamlar.

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri