Keşfet

Teco Ca 240 Soğutucu (250-350 Litre Için) ısıtıcı/soğutucu

aqualine(bursa)

Yeni Üye
Ad Soyad
Bahadır Ergintan

teco-ca2.jpg

(Teco CA 240) Soğutucunun bugün genel kontrolleri yapıldı performansı sarfiyatı ve boyutları düşünüldüğünde gayet iyi bir cihaz benden önce 3 el değiştirdi sanırım soğutma sorunu yoktur hem ısıtıcı hem soğutucudur tamamen sıkışıklıktan ötürü satmak zorundayım hortum giriş yerleri çok güvenilir olmadığından bu bölümler işin bir erbabı tarafından modifiye edilmiştir sorunsuz kullanılabilir fiyat olarak 450 ytl istiyorum lütfen pazarlık yapmayın zira son derece uygun fiyata veriyorum, bursa içi elden teslim edilecektir çalışırken görülebilir.

0535 499 01 49

Bahadır ERGİNTAN

Arkadaşlar özel mesaj yoluyla kargo isteyenler oluyor ancak kargo ile sağlıklı bir gönderim olmayabilir zira öncesinde kargo ile türlü sorunlar yaşamış biri olarak kargolara pek güvenmiyorum bu nedenle yerinde çalışması görülerek satılacaktır.

Nakliye için kargo hariç başka düşüncesi olanlarla görüşülecektir, kargo ile gönderim yapılmayacak arkadaşlar,özel mesaj yoluyla lütfen ısrar etmeyelim.

Güncel takas vs.. düşünmüyorum.

(Teco CA 240) Soğutucunun bugün genel kontrolleri yapıldı performansı sarfiyatı ve boyutları düşünüldüğünde gayet iyi bir cihaz benden önce 3 el değiştirdi sanırım soğutma sorunu yoktur hem ısıtıcı hem soğutucudur tamamen sıkışıklıktan ötürü satmak zorundayım hortum giriş yerleri çok güvenilir olmadığından bu bölümler işin bir erbabı tarafından modifiye edilmiştir sorunsuz kullanılabilir fiyat olarak 450 ytl istiyorum lütfen pazarlık yapmayın zira son derece uygun fiyata veriyorum, bursa içi elden teslim edilecektir çalışırken görülebilir.

0535 499 01 49

Bahadır ERGİNTAN
hortum giriş yerleri modifiye edildikten sonra daha sağlam bir cihaz olmuş

şahsım adına tavsiye ederim; gerçekten sağlam, cihaz yaz aylarının vazgeçilmez olmazsa olmazlarından...

alanada satanada hayırlı olsun...

Saygılarımla....

Güncel (cihaz beko motorlu değildir orjinal italyan motorludur)

arkadaslar cihazı çalışır vaziyette gördüm hiçibir problemi yok.... yaz ayına az kaldı keşke şuan durumum müsait olsada alabilsem şimdiden alan arkadaşa hayırlı olsun

Günceldir yanında montipora green ve orange plate (2-3 cm fraglar hediye olarak verilecektir)

Şu an çalışır vaziyettemi Bahadır.

Evet şuan çalışıyor,hazır kullanılabilir durumda... :) :)

Calışıyor okan.

04-02-08 Tarihine kadar alan olmazsa kargo teklifi yapanların teklifleri değerlendirilecektir.

400 lira olarak güncellenmiştir fiyatı son fiyattır herhangi bir indirim yapılmayacaktır ,aciliyetten satılıktır kargo teklif edenlerin kargo riskini göze alması gerekmektedir..

0535 499 01 49

Satıştan çekilmiştir.

Konu görüntüleyen kullanıcılar