Keşfet

Teke karides yavruları

Yavruların isimlerini Eser koyarsınız artık Murat Bey ;-)

Benimkiler de her gece birkaç tanesi yumurtluyor ama ben onlara hep akvaryumda uçuşan yumurtalar diye bakmıştım açıkçası; canlı mı doğuruyorlar? Benim aldığım anaçların 50 tanesi de ana tankta olduğundan yumurta veya canlı yavru neyse anneleri karanlıkta suya saçar saçmaz balıklar hemen kapışıyor, ışık olmadığı için de görememiştim açıkçası tam olarak nasıl birşey olduklarını...

Moderatör tarafında düzenlendi:
İsim hiç düşünmemiştim ama  isim babası siz sizsiniz kesinlikle hobby ye katkılarınız dan dolayı şahsım adına teşekkürederim.Bende daha önce karides doğumu yada yumurtlama nasıl oluyor bilmiyordum canlı olduklarını görünce baya bir sevindim şimdi o kayalı kovadaki kayalar yeni kurulum için gitti ana tankka bir tane küçük kaya bıraktım 2 gündür yumurtlama yavruda yok gibi zaten bir günden fazla yaşamiyor galiba kendileride yiyor yavruları sanırım takip etmek lazım.

Ben temizlikçi karides yavrularını yaklaşık 30 gün yaşattım.Şuan tankta görünmüyorlar.Ayrı tankta pipo filtre ile bakıyordum.Isıtıcı takmamıştım.Bugün yarın derken sanırım ısı farkından etkilendiler.Dün damızlık karideslerden birisi öldü.Bu yüzden üretim macerası bitti.Diğer temizlikçi karideside satmayı düşünüyorum.O tankta sadece peppermintlerim kalacak.

Konu görüntüleyen kullanıcılar