Herkese merhaba. Şuanda aquareef x30 kullanmaktayım. Görsel olarak memnunum zaten fosfor beni hep çeken bi etken oldu. Fakat gelişim olarak aynı şeyi söyleyemem sanırım. Sistem 60-35-35 benim planım ise bu sisteme 1 adet 60 cm lik bulabileceğim en güçlü floyu modife etmek istiyorum. Fakat bunu nasıl yaparım pek bi fikrim yok. Çok yama sevmem bu nedenle keşke kibar bir şekilde monte edebilsem veya tutturabilsem. Birde internette yabancı sitelerde benim gibi ihtiyaç duyan ve tekli flo ekleyenler gördüm ama flo bir yuva içinde kendi fişi falan vardı. kısacası herşeyiyle uğraşmadan sadece yuva alabilmek mümkün mü acaba ? Sadece flo alsam fişe taksam çalışsa. Böylece çıplak flodan daha güzel yansıma yakalanır. Çünkü çıplak bi t5 yapmak kolay ama enerjisi odayı aydınlatmak ile geçer gibi geliyor bana. Üzerine bir şekilde yansıtıcı bir tasarım yapmak gerek bence.
Ayrıca danışmam gereken en önemli nokta; 1 adet sizce yeterli gelir mi gelişime katkıda bulunmak için ? yoksa kolları sıvamışken 2 adet mi yapmak daha mantıklı olur. Çünkü x30 varken 2 tane de fazla gelir gibime geliyor zira; x30 u hiç kısmadan kullanacağım 1 adet t5 i ise 6 saat yakacağım.
Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Hadi yaptım diyelim toplama olarak x30 un yanına bu sizce nasıl monte edilebilir, yaratıcı olmak gereken nokta aslında burası kaba bir yama olmadan nasıl başarılır acaba ?
yapan varsa öneride bulunursa çok sevinirim, yapan yoksa bile balast adaptör, gibi yarın almaya kalksam elektrikçiden almam gereken ( Kliteli olması gereken özellikle ) malzemeler nelerdir. teşekkürler.
Bu arada o kısma çok var ama olur da hayata geçirebilirsem; en kaliteli ve güçlü flo ne olur acaba ve hangi tek renk bana en mantıklı olacaktır. ?
Teşekkürler..
Ayrıca danışmam gereken en önemli nokta; 1 adet sizce yeterli gelir mi gelişime katkıda bulunmak için ? yoksa kolları sıvamışken 2 adet mi yapmak daha mantıklı olur. Çünkü x30 varken 2 tane de fazla gelir gibime geliyor zira; x30 u hiç kısmadan kullanacağım 1 adet t5 i ise 6 saat yakacağım.
Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Hadi yaptım diyelim toplama olarak x30 un yanına bu sizce nasıl monte edilebilir, yaratıcı olmak gereken nokta aslında burası kaba bir yama olmadan nasıl başarılır acaba ?
yapan varsa öneride bulunursa çok sevinirim, yapan yoksa bile balast adaptör, gibi yarın almaya kalksam elektrikçiden almam gereken ( Kliteli olması gereken özellikle ) malzemeler nelerdir. teşekkürler.
Bu arada o kısma çok var ama olur da hayata geçirebilirsem; en kaliteli ve güçlü flo ne olur acaba ve hangi tek renk bana en mantıklı olacaktır. ?
Teşekkürler..