Keşfet

Tekrar Yine Yeniden

cayLak_1o

Yeni Üye
Ad Soyad
Irfan Uzundere
Kanimiza islemis bi kere!

Merhaba herkeze hayirli hobiler :)  az cok bir heves kurup bozdugum tanklardan beni taniyanlar tanir :)  En son evi tasimamdan dolayi 6 aylik bi ara vermistim hobiye. Ama hic hobiden bu kadar zevk almamisim :)  Suanki aklimdaki proje 50*50*50 drop off nano akvaryum. Soldan saga basamak olup 15 cm yukseklik olucak :)  ama bu kez hic acele etmeden. Hayirlisi olur insallh aklimdaki tankin ornegi assagidaki gibi olucak.

Ekli dosyayı görüntüle 39714

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhabalar tekrar hoş geldiniz 

Konu ile bağlantı belki incelemişsinidir ama... 

Simdiden hayırlı olsun 

Saygılarımla 

2 dakika önce, yoshii said:

Merhabalar tekrar hoş geldiniz 

Konu ile bağlantı belki incelemişsinidir ama... 

Tesekkurler 

Hayir incelememistim tesekkur ederim. Az cok kendi bilgilerime ama daha cok sizlerin bilgisine guvenerekten ustalik eserim diyicegim insallah.

Gönlünüzce olsun hersey bilgimiz dahilinde burdayız

Keyifli ve uzunsoluklu olması dileklerimle 

Hayirli olsun ?

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Efsane geri döndü :)))

Hayırlı olsun inşaAllah.Hep ilgimi çeken ama bir o kadar da uzak durduğum (kendi cekincelerimden)bir akvaryum.Takipteyim.

ASUS_Z00LD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Est abi fark ettimki ne papağan ne köpek bi tuzlu suya vaktim varmıs alıstıgımdanmı nedir daha koaly geliyo artık :)

Bu arada tank için fiyatı aldım inşallah yapımına başlıyoruz :)

Vira Bismillah [emoji28]
a043ad221b7c852a5fd61d09097f2de6.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İrfancığım uzun soluklu bir tank olur inşallah kardeşim merakla bekliyorum gelişmeleri

Merhabalar, ikinci basamaktaki kumun aşağıya akmaması için 3 -5 cm lik engeli atlamışsınız sanırım. Dikktat etmenizi öneririm.

Bu arada hayırlı olsun :)

Merhabalar, ikinci basamaktaki kumun aşağıya akmaması için 3 -5 cm lik engeli atlamışsınız sanırım. Dikktat etmenizi öneririm.

Bu arada hayırlı olsun [emoji4]
Öncelikle teşekkür ederim.
Evet çok mantıklı dediğiniz ince uzun bi engel yaptırabilirim.

Çok güzel  gidiyor. :thumbsup:

İsmail beyin dediğine %100 katılıyorum o basamak olmazsa kumun sabitlenmesi imkansız!

bu arada şimdiden kaya dizaynı yapmaya başlamanızı öneririm hatta yapıştırma dizayn işlemleri önceden bitmiş olur kayalar ro suda bekletilip yapıştırma ilaçları vs.. den arınmış olur bu da size + bir zaman kazandırır diye düşünüyorum

Çok güzel  gidiyor. :thumbsup: İsmail beyin dediğine %100 katılıyorum o basamak olmazsa kumun sabitlenmesi imkansız!

bu arada şimdiden kaya dizaynı yapmaya başlamanızı öneririm hatta yapıştırma dizayn işlemleri önceden bitmiş olur kayalar ro suda bekletilip yapıştırma ilaçları vs.. den arınmış olur bu da size + bir zaman kazandırır diye düşünüyorum
Merhaba İsmail bey yazdıktan sonra ustamla görüştüm oda hak verdi aynı şekil ince kumu engellicek cam parcası ekledi.

Kayalarım hazır şuan zaten başka tankta yaklaşık 5 kg kadar fiji mevcut.

Irfan kararin hayirli olsun.artik caylaklik bitti insallah uzun soluklu şık bir nano olur.

irfan cım hosgeldin. Super geldin

Konu görüntüleyen kullanıcılar