Keşfet

Tertemiz Beyaz Renk Ekstrem 4 X 39Watt T5 Armatür + 4 Adet 6 Aylık Giesemann & Ati Florasan

kar_delen6

Yeni Üye
Ad Soyad
Eser
Merhaba;

Akvaryumu büyütmeyi planladığım için 4 x 39watt armatürümü satıyorum. Beyaz renk, Ekstrem marka ve çiziksiz-sorunsuzdur. 4 x 54watt muadil bir armatürle farkını anlaşarak takasa girebilirim. Armatürün üstünde 4 adet (ATI Actinic + ATI Purple Plus + Giesemann Actinic + Giesemann Aquablue) 6 aydır kullandığım florasanlar mevcuttur. Askı aparatları vardır. 

Fiyat olarak 450TL düşünüyorum. Teslimat Kurtköy-Sabiha Gökçen tarafları, denk gelirse ortak nokta veya kargo. İrtibat ÖM veya 0532 3667566.

Alan güle güle kullansın.

Ayrıca akvaryumum + 50kg kum + üstü 20 den fazla çeşit soft vb. canlı kaplı 50kg kaya da satılıktır. İlan linkim:

http://www.resifbolgesi.com/forum/index.php?showtopic=34298

1iwh.jpg

İlan günceldir.

Ekstrem 4 x 39watt T5 armatür + 4 adet az kullanılmış florasan (ATI Actinic + ATI Purple Plus + Giesemann Actinic + Giesemann Aquablue)

450 TL

İlan günceldir.

Ekstrem 4 x 39watt T5 armatür + 4 adet az kullanılmış florasan (ATI Actinic + ATI Purple Plus + Giesemann Actinic + Giesemann Aquablue)

450 TL

İlan günceldir.

450 TL

İlan günceldir.

450 TL

İlan günceldir.

450 TL

İlan günceldir.

Florasanları 6. aylarında çıkardım ve renk değişikliği yaptım. 4 adet florasan kenarda bekliyor. 

450 TL

İlan günceldir.

Florasanları 6. aylarında çıkardım ve renk değişikliği yaptım. 4 adet florasan kenarda bekliyor. 

450 TL

İlan günceldir.

Ekstrem 4 x 39watt T5 armatür + 4 adet max. 6 ay kullanılmış florasan (ATI Actinic + ATI Purple Plus + Giesemann Actinic + Giesemann Aquablue)

450 TL (florasansız 350 TL)

Sadece florasanları almak isterseniz tanesi 20 TL

Armatür Coşkun Bey' e satılmıştır, güle güle kullansın...

Konu görüntüleyen kullanıcılar