Keşfet

Tertemiz Bubble Magus Nac7

kar_delen6

Yeni Üye
Ad Soyad
Eser
Merhaba;

Aslında çok benzer bir PS olmasına rağmen görüntüsüne vurulduğum BM Curve 7 almayı planladığımdan tertemiz ve şuan akvaryumda çalışır durumdaki BM NAC7 mi satmak istiyorum. Yanında hiç kullanılmadık 2 adet yedek çırpıcısını da vereceğim. PS yi almak isteyenden yeni Curve 7 mi satın alıp yer değiştirmek için 2-3 gün izin rica edeceğim ve zaten temiz durumda olan NAC7 yi akvaryumdan çıkarıp ince temizliğini yapıp teslim edeceğim.

Fiyat 270 TL dir.

Teslimat elden Sabiha Gökçen tarafları Kurtköy, denk gelirse ortak nokta veya kargodur. Lütfen tüm gün ÖM veya kar_delen6@hotmail.com' dan; akşamları iş çıkışı saat 18:00' den sonra ve haftasonları 0532 3667566' dan ulaşınız.

Selamlar

İlan günceldir.

Günceldir.

İlan günceldir.

PS i almak isteyen için sudan çıkarıp her ay aksatmadan yaptığım gibi en ince yerine kadar fırçalarla temizleyip ilk günkü hali gibi teslim edeceğim.

Temiz 2. el NAC 7 ler forumlarda genelde 250 TL den satılıyor. Ben yanında 2 adet hiç kullanılmamış, 35 er TL değerinde yedek çırpıcı vereceğim için 270 TL diyorum...

Moderatör tarafında düzenlendi:
PS ve 2 adet kullanılmamış yedek çırpıcısı 270 TL olarak günceldir.

PS ve 2 adet kullanılmamış yedek çırpıcısı 270 TL olarak günceldir.

Bubble Magus Curve 7 ye geçmek istediğim için bu haftaya özel hiç kullanılmamış 2 adet yedek çırpıcısı ile beraber tertemiz teslim edilecek NAC7 sadece 250 TL dir.

PS şuan akvaryumumda aktif çalışmaktadır. Alan arkadaştan 2-3 gün izin rica edeceğim, bu arada Curve7 yi satın alıp NAC7 yi her ay yaptığım gibi sirkeli suyla temizleyerek kendisine sıfır gibi teslim edeceğim.

Bu hafta sadece 250 TL...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bubble Magus Curve 7 ye geçmek istediğim için bu haftaya özel hiç kullanılmamış 2 adet yedek çırpıcısı ile beraber tertemiz teslim edilecek NAC7 sadece 250 TL dir.

ÖM nizi yanıtladım Selim Bey.

NAC7 yi hızlıca satmak istiyorum, lütfen ihtiyacı olanlar iletişime geçsin.

Bubble Magus Curve 7 ye geçmek istediğim için bu haftaya özel hiç kullanılmamış 2 adet yedek çırpıcısı ile beraber ilk günkü hali gibi tertemiz teslim edilecek (her ay rutin temizlikte sirkeli sularla yıkayıp paklıyorum) NAC7 sadece 250 TL dir.

Bubble Magus Curve 7 ye geçmek istediğim için bu haftaya özel hiç kullanılmamış 2 adet yedek çırpıcısı ile beraber ilk günkü hali gibi tertemiz teslim edilecek (her ay rutin temizlikte sirkeli sularla yıkayıp paklıyorum) NAC7 sadece 250 TL dir.

İlanım günceldir.

Eser bey telefonda görüştüğümüz gibi salı sabhı paranız hesabınızda. Aksilikler için kusura bakmayın. Ps tarafımdan alınmıştır artık diyorum.

Sevgili hemşehrim Selim; para pul boş işler bunlar senin gibi güzel insanlarla konuşurken; güven problemimiz hiç yok aramızda. Ben hemen temizleyip pırıl pırıl vaziyette gönderiyorum PS yi sana. Güle güle kullan.

Selamlar

Hemşerim ilgi alakan için teşekkürler. Ps biraz önce tarafıma geldi daha kutudan bile çıkarmadım. Tekrar görüşmek dileğiyle kendine iyi bak.

Ps tarafımdan alınmıştır......... :fish:

Güle güle kullan hemşerim :)

Pırıl pırıl temizledim göndermeden önce. NAC7 güzel PS, memnun kalacaksın.

2 adet yedek çırpıcısından birini hemen eskisiyle yer değiştirmeni tavsiye ederim için rahat etsin diye. 6 ayda bir değiştir onları çünkü eskiyen mesh çırpıcılar iyi toplama yapmıyor NAC serilerinde.

Konu görüntüleyen kullanıcılar