Keşfet

Tertemiz Ekstrem 6 X 24Watt T5 Armatür Ve 12 Adet Florasan

kar_delen6

Yeni Üye
Ad Soyad
Eser
Merhaba;

Akvaryumu büyütüp 4 x 39watt a geçtiğim için tertemiz kullanılmış, kırığı döküğü olmayan, sıfırdan pek farkı bulunamayacak Ekstrem yapımı 6 x 24watt T5 armatürümü satıyorum. Yanında en yenisi 3 aylık, en eskisi 6-7 aylık toplam 12 adet, Fiji Purple, Sylvania, Aqua Science, Giessemann marka T5 ler de hediyedir...

Fiyat 350TL dir. Lütfen ÖM gönderin veya 0532 3667566' dan arayın. Teslim yeri Kurtköy-Sabiha Gökçen taraflarındaki evimden veya heryere kargodor. 

dscn5771r.jpg

dscn5774o.jpg

dscn5775nr.jpg

öm attım. Hayırlı geceler.

İlanım günceldir. 3-7 aylık 12 adet ATI, Giesemann, Sylvania, KZ, Aqua Science T5 ler yanında hediyedir. Fiyat 350 TL dir.

Armatür hala satılıktır...

Moderatör tarafında düzenlendi:
350TL fiyatla 12 adet süresi geçmemiş T5 florasanı ile günceldir...

350TL olarak armatür + 12 adet kaliteli markalardan kombinasyonlar T5 florasanlarıyla günceldir. Florasanlar min. 3, max. 7 aylıklardır...

350TL olarak armatür + 12 adet kaliteli markalardan kombinasyonlar T5 florasanlarıyla günceldir. Florasanlar min. 3, max. 7 aylıklardır...

Satıldı :) Eser bey e ilgisinden dolayı Teşekkür ederim.

Ben teşekkür ederim Bekir Bey. Ekstrem' in bu armatürleri ithal muadillerine göre çok uygun fiyatlı, ince, şık ve sağlam, verimli ışık yansıtan ürünler. Ben şimdi büyüttüğüm akvaryum için yine 2. el 4 x 39watt Ekstrem armatür aldım. Çok sağlam ürünler, kullanmakla birşey olmuyor. Umarım siz de akvaryumu büyütünce bir başka ihtiyacı olana verirsiniz...:)

Konu görüntüleyen kullanıcılar