Keşfet

Thalassoma Pavo (gün Balığı) Erkek

Turkerb

Yeni Üye
Merhabalar,

Elimdeki erkek Thalassoma pavo'yu ilgilenen olursa, resif uyumlu canlılarla takas etmek istiyorum.

Balığın boyu yaklaşık 15 cm. Renkleri türünün en iyisi. Zira yakalamış olduğum 3 erkekden sadece bunun renkleri göz alıcıydı. Diğerlerini geri bıraktım.

Akvaryumumda karides ve salyangoz olmadığı için resif ortamında bakabildim. Son zamanlarda clamlere musallat olmaya başladı. Diğer balıklarla iyi geçindi. Her türlü kuru yemi almaktadır. Akvaryumun sıcaklığı 26,5 derece. Yakaladığım yerde de 24 derece civarlarındaydı. Herhangibir zayıflama belirtisi yok. Gayet sağlıklı.

Temsili resimdeki balıkla aynıdır. Renk tonuda aynısıdır.

Donzella%20pavonina%20%20%20-%20Thalassoma%20pavo.jpg

Takas etmek isteyenlerin tekliflerini özel mesaj ile göndermelerini rica ederim. Teslim yeri; Göztepe/İstanbul.

Saygılarımla,

Türker tebrikler valla

ben de geçen hafta Marmaris Turunç taydım.

Oltama yakalandı. Koruyamacağım için bıraktım.

İnanılmaz güzel bir balık bence.

Tebrikler.

Teşekkürler. Ben oltayla tutmadım. Yakaladıktan sonra 5 gün otel odasında baktım. 1 aya yakındır akvaryumda. Clamlere dokununcaya kadar herşey güzel gidiyordu. :) Gerçi okuduğum kaynaklarda clamlere vurmaz diyordu ama akvaryum küçük geldiyse agresif davranmaya başlamış olabilir.

Bende bu balık tan gecen yaz sonu İzmir Candarlıda yakaladım 11cm. kadar.4 gün orda besledim ve icebox' İstanbula getirdim.Renkleri cok canlı ve hareketli bi balık. Resife uymlu oldunu söyleyebilirim.

Balık yeni sahibine kavuşmuştur.

Saygılar,

Konu görüntüleyen kullanıcılar