Keşfet

Torch yuvasindan cikti!

ergene

Yeni Üye
Ad Soyad
Deep Blue
Arkadaslar resimde goruldugu gibi torch yuvasindan cikti ve galiba olmek uzere. akinti hizi minimumda hatta kenara bile aldim ama hizla kendini saliyor. 

Ekli dosyayı görüntüle 45564

Su degerleriniz ve ısı nedir ? 

bu şekilde erime su degerleriyle ve tank ısısının yüksek olmasından kaynaklanır. 2 seçenek ışık ama sizin sorun ışık gibi durmuyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
degerler ve isi normal. cok akintiya maruz kaldi da ondan mi firladi yerinden acaba? suan yapacagim sey nedir acaba? kurtarmak icin 

Tekrar aynı yere tutunması zor. Söylediğiniz gibi akıntı sebebiyle olmuş gibi durmuyor.  yine de siz su degerlerinizi tekrar kontrol edin ve canlıyı az akıntı alan yere konumlandırın.

cikan kisim koptu   :(  yeniden bir kayaya tutunmasi icin bir kenara ayirip bir kucuk fragin ustune koydum. tutunup yasarsa birlikte gorecegiz.

cikan kisim koptu   :(  yeniden bir kayaya tutunmasi icin bir kenara ayirip bir kucuk fragin ustune koydum. tutunup yasarsa birlikte gorecegiz.
Bence tanktan çıkarın eriyerek suyu bozmasın.  Söylediğiniz gibi tutunması imkansız. Horozun kafasını kesip kaya üstüne koyup canlanmasını beklemek gibi. 

:(

tutunmaz o şekilde. katkı giriyormusunuz? ben belli bir ürünü kullanınca benzer sorun yaşamıştım. 

kesinlikle o dalı kırıp akvaryumdan çıkarınız

selamlar

tankınızın fosfatına bakın derim defalarca başıma geldi ne yaptıysam bbulamamıştım sonradan fosfatta olduğunu çözdük o canlı ölecek bencede tutmanın bir faydası yok...

Bu canli en az 3 aylik hatta 6 aylik bir tankta beslenmeli. Yeni kurulumdan hemen sonra koyulursa bu sorunlar olabiliyor. Degilse su degerlerinden olabilir. Akintidan olacagini sanmam

tank en az 6 aylik. surekli duzenli fitoplankton girisi yaparim. degerlerim normal. fragspawn falan da var tankta. mercani yeni aldim belki ondan alisamadi. reef2reef de bu durumlarda kopan parçanın fraglanmasii ile ilgili gorusler var boilout gibi bir deyimi vardi hatta.  . bende fraglayacagim. gelismeleri burdan yazacagim. 

Polyp bailout olacak terimi. 

Konu görüntüleyen kullanıcılar