Keşfet

Trigger icin bilgi lazim

Marisk

Yeni Üye
Ad Soyad
Sanet
Merhaba ,

Picasso trigger veya humu trigger ve palyaco bir arada yasarmi? Ve triggerler mushroomlata zarar verir mi? Marine var sadece bende ? Mercan beslemiyoruk ama 5 6 kafa mushroom var akvaryumda. Trigger eklesem skinti yasarmiyim?

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sıkıntı olmaz.

Metin Avcıoğlu

Ben baktım kardeşim eğer palyaçoların host edindiği ve onları koruyan bir anemonları varsa pek yaklaşmıyor, ama eğer yoksa belli bir boya ulaştığı zaman tuttuğunu koparıyor..! Benim kuzu gibi maşallah dediğim picasso trigger ım biraz büyüyünce seri katile dönüştü, en son chromis i ortadan ikiye bölerken yakaladım ve sattım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tang'lere dokunmuyorlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben 6 ay kadar besledim trigger. Palyaço blue tang yellow tang angellar herşey vardı. Üstelik anemonda yoktu. Benim tezime göre aç birakmadiginiz sürece hiç birine bulasmiyor. Tabi xl boya gelir dişleri tam çıkar o zaman hicbir seyin garantisi yok. Sonuçta dişleri olan ve etcil bir balık türü.

Metin Avcıoğlu

Triggerların huyu genelde belli bir boya kadar çok sakin, belli bir boydan sonra bir anda çok yırtıcı olmaya başlaması. Sakin ve resif uyumlu bir tür arıyorsanız blue throat ya da sargassum trigger olabilir.

Şayet birden fazla trigger beslenecekse marin tankı olmalı Predator türler beslenmeli grupper vs gibi 

Konu görüntüleyen kullanıcılar