Keşfet

Trompet Coral,button Polip,eşantiyon Xenia

grybee

Yeni Üye
Ad Soyad
firat
7 8 aydır tankımda bulunan yumruk büyüklüğündeki canlı kayanın üzerine yapıştırdığım trompet coralım satılıktır..Trompet coral 12 büyük kafa ve 3 4 tanede yavru kafadan oluşuyor.Kayanın üzerinde 20+ kafa ortası fosforlu yeşil kenarları kahve rengi button polipte bulunmakta.Ayrıca kayanın arkasınada yavru xenia atlamış oda eşantiyonu.Anlayacağınız bereketli bir canlı olacak.Canlıların üçündede herhangi bir sağlık sorunu yoktur.

Fİyat:150

NOT:Enkısa sürede resim ekleyeceğim.BURSA Elden teslim diğer illere kargo

Güncel

140tl

GÜNCEL

130TL

arkadaşlar canlılar gayet sağlıklı son fiyat 100tl daha aşağısı olmaz

100tl

arkadaşlar YENİ canlılar ekledim,resimler 3 4 ay önceki resimler,şuan ki halleri daha büyük,zoa resimdeki kayanın üzerini tamamen kaplamak üzere ve inanılmaz hızlı çoğalıyor,leather finger resimdekinden biraz daha büyükve hızlı büyüyor,trompet resimdeki görünen kafalar ortadan 2 ye ve 3 e bölündüler ayrıca trompetin dibideki button poliplerde o kayanın üzerini baya bi kapladı şuan 25 kafa belkide daha fazla resimde ise 4 5 kafa var.

resimler:

1-)(ZOA)

2-)(leather finger)

3-)(trompet coral)

fiyatlar:

1-)70tl

2-)70tl

3-)100tl

Bursaya elden teslim,diğer illere alıcı ödemeli KARGO

Moderatör tarafında düzenlendi:
Konu dişi ama hagi marka makine ile çektinixz fotoğrafları?

Garip olacak ama ben cevap vereyim :) Casio EX-Z120, öyle değil mi Fırat Bey? Hatta yüksek renk duyarlılığı, bir de portre modu :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Garip olacak ama ben cevap vereyim :) Casio EX-Z120, öyle değil mi Fırat Bey? Hatta yüksek renk duyarlılığı, bir de portre modu :)
Walla doğru :D nerden bildiniz bende bunu sorabilirmiyim?heralde resimlerde makinanın bir yansıması var?Yoksa bana resim kalitesi ve özelliklerinden tanıdım demeyin düşer bayılırım
default_tongue%20(1).gif

ilanlar güncel!!

Hehehe, fotoğrafçıların sırlarından biri
default_tongue%20(1).gif
Her fotoğrafta makinenin bir imzası bulunur. EXIF denir buna. Fotoğrafa sağ tıklayıp ayrıntılardan bakabilirsiniz.

GÜNCEL

zoa:60

leather finger:60

trompetcoral+polip:90

GÜNCEL

GÜNCEL

Heralde bu canlıları isteyen yok :)

GÜNCEL FİYATLAR

zoa:60

leather finger:50

trompetcoral+polip+xenia:80

Konu görüntüleyen kullanıcılar