Keşfet

True Palyaco Balığı

shanghai1907

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar palyaco balığım 2 haftadır, hem kumda hemde su yüzeyinde yatıyor ölü gibi. Kepceyi sokar sokmaz geziniyor... Hastalık mı yoksa gelende yapar mı?

Böyle bir olay başına gelen oldu mu?

Akşam video ve foto paylaşıcam...

geçmiş olsun, 

tabi video fikir verebilir ama nitrat ve amonyak testi de yapıyor musunuz, vücudunda leke benek vb var mı? diğer balıklarda benzer durum var mı?

hiçbir sorun yok diğer balıklarda, herhangi bir yarası yada benek gibi beyaz bişeyide yok...

Akşam yapıcam birkaç test. Olmazsa yüzde 10 su değişimi yapıcam... herhafta yüzde 5 yapıyordum...

bende de aynı sorun olmuştu çiftlerd balıklar gece yarım saat gözlemledim uzaktan ve kimse bakmıyorken biri diğerini köşeye sıkıştırıyor ve vuruyordu bu nedenle aynı şekilde biri diğerini öldürdü size tavsiyem gözlemleyin geç kalınmamışsa .dışardan bakıldığında bir hasar yara bere yoktu ama anladığım kadarı ile kalıcı hasar verebiliyor bu neden ile diğer vuranı ayırdım hatta birine verdim hasta olan düzeldi 

su şartlarında sıkıntı yoksa birde bu yolu deneyin

aksam eve gittiğimde yan yana yüzüyorlardı. Düzeldi heralde neden düzeldiğini bilmiyorum. 6 aydır birlikteler ilk defa dişi olan acayip hareketler yapıncı şaşırdım...

Konu görüntüleyen kullanıcılar