Canlılar Subat itibariyle 5 ay yurtdısında olacagım icin satıyorum. Bilincli bir hobiciye gitmeleri tercihim. Yer: İstanbul/Tarabya
True Percula Cift: M-L boy arasıdır, erkek olan surekli titriyor. Biraz eforla yumurta alınabilecegini dusunuyorum. Seritleri tamdır. 100TL
Ekli dosyayı görüntüle 20070
Mushroomlar + Xenia: Sayabildigim itibariyle 20 kafa mushroom, icinde 2 cesit mor,2 cesit mavi, 2 cesit kırmızı ve fosforlu yesil vardır. Toplam 4-5 kilo olan kayalarıyla beraber verilecektir. En ufak kayanın resmini ekledim. Kayaların birinde xenia fragı da vardır. 120TL
Ekli dosyayı görüntüle 20071
Red People Eater Zoa Frag: 12-13 kafadır. Frag tasında. 50TL
Ekli dosyayı görüntüle 20072
Watermelon Zoa: 7-8 kafadır. Frag tasında. 40 TL
Ekli dosyayı görüntüle 20073
1. Mercanlar toplu alınırsa fiyat 200TL olur.
2. Mushroomların tutundugu kayalar aynı zamanda biolojik filtrasyon oldugundan balıkların strese girmemesi icin en son satılacaktır.
Selamlar...
True Percula Cift: M-L boy arasıdır, erkek olan surekli titriyor. Biraz eforla yumurta alınabilecegini dusunuyorum. Seritleri tamdır. 100TL
Ekli dosyayı görüntüle 20070
Mushroomlar + Xenia: Sayabildigim itibariyle 20 kafa mushroom, icinde 2 cesit mor,2 cesit mavi, 2 cesit kırmızı ve fosforlu yesil vardır. Toplam 4-5 kilo olan kayalarıyla beraber verilecektir. En ufak kayanın resmini ekledim. Kayaların birinde xenia fragı da vardır. 120TL
Ekli dosyayı görüntüle 20071
Red People Eater Zoa Frag: 12-13 kafadır. Frag tasında. 50TL
Ekli dosyayı görüntüle 20072
Watermelon Zoa: 7-8 kafadır. Frag tasında. 40 TL
Ekli dosyayı görüntüle 20073
1. Mercanlar toplu alınırsa fiyat 200TL olur.
2. Mushroomların tutundugu kayalar aynı zamanda biolojik filtrasyon oldugundan balıkların strese girmemesi icin en son satılacaktır.
Selamlar...