Keşfet

True Percula

Arkadaşlar buradan duyurulur,bende 3 tane çift clown var,üretim tanklarımda,ama hep kısırlar beni buluyor yahu,bol bol sevişiyorlar ama yumurta yok :D

Buradan duyurulur; 2 çift clown için yerim mevcut,satacak olanlar bana müracaat edebilirler :D

svg
dostum gel sen çupra yapalım hevesimizi kıralım bu clown lardan bize hayır yok... çupra yumurtasıyla besliyorum elemanları. icraat bol ama hep karavana anlaşılan :D

canlılar umut kardeşime teslim edilmiştir.. yaşına karşın bu denli heves ve çabası takdire şayan.

ama çok para harcamamanı veya dengeli gitmeni rica ediyorum....

:)

Moderatör tarafında düzenlendi:
çok teşekkür ederim abi önceliklede işte sende bılıyorsun olmuyo ılla para harcıyosun son bır aydır daha canlı almıcam dıyorum ama olmuyor işte

frag tankımda bakmak için almıştım fakat frag tankımı bozuyorum ana tanka almak istemiyorum yazık olmasın balıklara ilgilenemicem için satılıktır tekrardan balıklar

istanbul/kartal dan elden teslim edilicektir

fiyat 100 tl

80 ytl ye verirsen alabilirim umut :D Yaparsın aydın abine bir kıyak sanırım :D

Kapalı zarf usulü ihaleye çıkar en iyisi :)

ihaleye gerek yok hepimiz 80 TL'de hemfikiriz önce giden alır :D

Satilan ilk ilandaki yumurta dolen es percula mi acaba

Evet tam yerine geldin arkadaşım:)

açık arttırma iyi bir fikir gibi geldi fakat 100 den başlatıyorum
default_tongue%20(1).gif
:D

ilk ilandaki balıklar tabikide

Ben alirdim ama bende yumurtlamazlar bile.sen en iyisi uretebilecek biri alsin

ayrılmıştır

alan arkdaş parayı gönderdi, frag tankını devre dışı bırakmam lazım ve bunun için bu hafta sonuna kadar almanız gerekiyor dedigim günden itibaren nerdeyse 2 ay geçti ve o günden sonra ne foruma girdi nede benle ırtıbata geçti arkdaş, şu saatten sonra gelip istese bile vermicem balıkları haberi olsun burda herkezin önünde yazıyorum ve balıklar yine günceldir ve acildir arkadaşlar

GÜNCELLLL

bu balıkların bir resmi varmı?

otobüse verebilirseniz ben talibim

Konu görüntüleyen kullanıcılar