D Deathgrip Yeni Üye Katılım 2 Ara 2005 Mesajlar 2,420 Tepkime puanı 304 Puanları 0 Yaş 35 Ad Soyad Ömer Tanrıkulu 18 Ara 2005 #2 2-4 adet Tube worm 4-8 adet Turbo snail 4-8 adet Hermit Crab Arıyorum. Saygılarımla
B Bedri KALEMCİ Yeni Üye Katılım 8 Ara 2005 Mesajlar 763 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 60 Ad Soyad Bedri KALEMCİ 19 Ara 2005 #3 Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Yellow Tang : 120$ Bleny : 25$
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Yellow Tang : 120$ Bleny : 25$
C can Yeni Üye Katılım 3 Ara 2005 Mesajlar 17 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 44 Ad Soyad Can 19 Ara 2005 #4 Merhaba Bedri Bey, Eğer blenny kuru yem alıyorsa, talibim. Tabiki Ömer almak istemezse. Görüşmek üzere, iyi günler...
Merhaba Bedri Bey, Eğer blenny kuru yem alıyorsa, talibim. Tabiki Ömer almak istemezse. Görüşmek üzere, iyi günler...
Konu Sahibi D Deathgrip Yeni Üye Katılım 2 Ara 2005 Mesajlar 2,420 Tepkime puanı 304 Puanları 0 Yaş 35 Ad Soyad Ömer Tanrıkulu 19 Ara 2005 Konu Sahibi #5 Can abi, Öncelik senindir. Bedri abi, Yellow Tang için fiyat benim için maalesef fazla, almak isteyenlerin bilgisine. İlanı tekrar düzenledim. Saygılarımla
Can abi, Öncelik senindir. Bedri abi, Yellow Tang için fiyat benim için maalesef fazla, almak isteyenlerin bilgisine. İlanı tekrar düzenledim. Saygılarımla