kar_delen6
Yeni Üye
- Ad Soyad
- Eser
Merhaba;
Benim akvaryumumda her zaman çok balık vardı, ağırlık da hep Tang' di. Nitrat & Fosfat ile uğraşmaktan bıktım, birini düşürüyorsun diğeri artıyor; ani değişikliklerde mercanlar ölüyor vb. canım sıkıldı bu işten. 6 tane Tang vardı, ikisini verdim ve diğerlerini de buradan satılığa çıkartacağım. Bir tane müren ve bazı diğer ufak balıklar da var; tüm balıklarımı satıp 100% su değiştirip sıfır balıklı SPS sistem deneyeceğim bakayım ne olacak.
Satılık balıklarım ve polyp kayası + anemon detaylarım aşağıdadır, fotoğraf ve video en aşağıdadır. Teslimat Kurtköy Sabiha Gökçen taraflarındaki evimden veya haftasonu denk gelirse ortak noktadır. Balıkların en yenisi yazdan beri akvaryumda olup en eskisi 2 seneliktir. Hepsi her tür kuru yem yerler, benek vb. hiç yoktur. 0532 3667566 dan arayabilir veya ÖM gönderebilirsiniz.
Fiyat olarak özellikle balıkları yok pahasına vermeyi düşünmüyorum, oturmuş balık min. bu kadar eder bence. min. 1-2 senelik balıklarımı "İthalattan balık alıp yaşatamıyorum" diyenler alsın, güle güle baksın istiyorum.
SATILIK CANLILAR:
L boy Powder Blue (2 senelikten eski) 350 TL
L boy Yellow Tang (yaz başından beri bende) 200 TL
L boy Lipstick Naso Tang (1 senelik) 250 TL
L boy Sailfin Tang (1.5 senelik) 250 TL
50cm Snowflake Müren (akvaryumdan atlama huyu yok) 250 TL
Parmak kadar Humu Humu Picasso Trigger 100 TL
Parmak kadar Aiptasia yiyen File Fish (garantili yer) 100 TL
3 adet aynı anemonda kızlı erkekli yaşayan Palyaço Toplam 150 TL
El kadar Yeşil Bubble Anemon 100 TL
2 adet biri mor biri yeşil Polyp kayası (her biri min. 30 kafa) Tanesi 30 TL
VİDEO VE FOTOĞRAFLAR
Benim akvaryumumda her zaman çok balık vardı, ağırlık da hep Tang' di. Nitrat & Fosfat ile uğraşmaktan bıktım, birini düşürüyorsun diğeri artıyor; ani değişikliklerde mercanlar ölüyor vb. canım sıkıldı bu işten. 6 tane Tang vardı, ikisini verdim ve diğerlerini de buradan satılığa çıkartacağım. Bir tane müren ve bazı diğer ufak balıklar da var; tüm balıklarımı satıp 100% su değiştirip sıfır balıklı SPS sistem deneyeceğim bakayım ne olacak.
Satılık balıklarım ve polyp kayası + anemon detaylarım aşağıdadır, fotoğraf ve video en aşağıdadır. Teslimat Kurtköy Sabiha Gökçen taraflarındaki evimden veya haftasonu denk gelirse ortak noktadır. Balıkların en yenisi yazdan beri akvaryumda olup en eskisi 2 seneliktir. Hepsi her tür kuru yem yerler, benek vb. hiç yoktur. 0532 3667566 dan arayabilir veya ÖM gönderebilirsiniz.
Fiyat olarak özellikle balıkları yok pahasına vermeyi düşünmüyorum, oturmuş balık min. bu kadar eder bence. min. 1-2 senelik balıklarımı "İthalattan balık alıp yaşatamıyorum" diyenler alsın, güle güle baksın istiyorum.
SATILIK CANLILAR:
L boy Powder Blue (2 senelikten eski) 350 TL
L boy Yellow Tang (yaz başından beri bende) 200 TL
L boy Lipstick Naso Tang (1 senelik) 250 TL
L boy Sailfin Tang (1.5 senelik) 250 TL
50cm Snowflake Müren (akvaryumdan atlama huyu yok) 250 TL
Parmak kadar Humu Humu Picasso Trigger 100 TL
Parmak kadar Aiptasia yiyen File Fish (garantili yer) 100 TL
3 adet aynı anemonda kızlı erkekli yaşayan Palyaço Toplam 150 TL
El kadar Yeşil Bubble Anemon 100 TL
2 adet biri mor biri yeşil Polyp kayası (her biri min. 30 kafa) Tanesi 30 TL
VİDEO VE FOTOĞRAFLAR