Keşfet

Tüm Balıklarım + 2 Polyp Kayası + 1 Bubble Anemon Satılıktır

kar_delen6

Yeni Üye
Ad Soyad
Eser
Merhaba;

Benim akvaryumumda her zaman çok balık vardı, ağırlık da hep Tang' di. Nitrat & Fosfat ile uğraşmaktan bıktım, birini düşürüyorsun diğeri artıyor; ani değişikliklerde mercanlar ölüyor vb. canım sıkıldı bu işten. 6 tane Tang vardı, ikisini verdim ve diğerlerini de buradan satılığa çıkartacağım. Bir tane müren ve bazı diğer ufak balıklar da var; tüm balıklarımı satıp 100% su değiştirip sıfır balıklı SPS sistem deneyeceğim bakayım ne olacak.

Satılık balıklarım ve polyp kayası + anemon detaylarım aşağıdadır, fotoğraf ve video en aşağıdadır. Teslimat Kurtköy Sabiha Gökçen taraflarındaki evimden veya haftasonu denk gelirse ortak noktadır. Balıkların en yenisi yazdan beri akvaryumda olup en eskisi 2 seneliktir. Hepsi her tür kuru yem yerler, benek vb. hiç yoktur. 0532 3667566 dan arayabilir veya ÖM gönderebilirsiniz.

Fiyat olarak özellikle balıkları yok pahasına vermeyi düşünmüyorum, oturmuş balık min. bu kadar eder bence. min. 1-2 senelik balıklarımı "İthalattan balık alıp yaşatamıyorum" diyenler alsın, güle güle baksın istiyorum.

SATILIK CANLILAR:

L boy Powder Blue (2 senelikten eski)                                  350 TL

L boy Yellow Tang  (yaz başından beri bende)                      200 TL

L boy Lipstick Naso Tang  (1 senelik)                                   250 TL

L boy Sailfin Tang (1.5 senelik)                                            250 TL

50cm Snowflake Müren (akvaryumdan atlama huyu yok)     250 TL

Parmak kadar Humu Humu Picasso Trigger                         100 TL

Parmak kadar Aiptasia yiyen File Fish (garantili yer)            100 TL

3 adet aynı anemonda kızlı erkekli yaşayan Palyaço            Toplam 150 TL

El kadar Yeşil Bubble Anemon                                              100 TL

2 adet biri mor biri yeşil Polyp kayası (her biri min. 30 kafa)   Tanesi 30 TL

VİDEO VE FOTOĞRAFLAR

l1oo.jpg

z5tt.jpg

Aiptasia yiyen Filefish "miço" Bey' e satılmıştır, teşekkürler.

SATILIK CANLILAR:

L boy Powder Blue (2 senelikten eski)                                  350 TL

L boy Yellow Tang  (yaz başından beri bende)                      200 TL

L boy Lipstick Naso Tang  (1 senelik)                                   250 TL

L boy Sailfin Tang (1.5 senelik)                                            250 TL

Parmak kadar Humu Humu Picasso Trigger                         100 TL

El kadar Yeşil Bubble Anemon                                              100 TL

Bubble anemon güncelse almak isterim Eser Bey

Evet Anemon güncel, istediğiniz zaman arayabilirsiniz beni...

Grup se x düşkünü Palyaço' larım da satılmıştır.

Bu Cumartesi günü (yarın) öğlen civarlarından sonra Bebek taraflarında Avrupa Yakası' nda olacağım. Canlılardan beğendiği olan varsa o taraflarda buluşabiliriz.

GÜNCEL CANLILAR:

L boy Powder Blue (2 senelikten eski)                                  350 TL   (El kadar)

L boy Yellow Tang  (yaz başından beri bende)                      200 TL   (El kadar)

L boy Lipstick Naso Tang  (1 senelik)                                   250 TL    (El kadar)

L boy Sailfin Tang (1.5 senelik)                                            250 TL    (El kadar)

Parmak kadar Humu Humu Picasso Trigger                         100 TL    (Mercanlara hiç vurmaz)

El kadar Yeşil Bubble Anemon                                              100 TL   (Kendi yavrumdur, annesinden 1 ay önce bölündü)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kızlı erkekli bir arada mı ? Lütfen ayıralım balıkları çok ayıp :)

Balıkları bile kendimize benzettik ,yalnız onlar yeni nesil öğrencilerimize hiç benzemiyor tek eşliler eşinide rakibini öldürecek derecede kıskanıyorlar çağdaş değiller yani . Grup se.. söz konusu bile olamaz lütfen, işin ilginç tarafı şakası bile berbat.

Dert etmeyin, artik kizli erkekli benim tanktalar :) )

Yakinda kiz erkek kalirlar kizli erkekli kismi kalmaz büyük ihtimal , hayirli olsun.

Humu humu karıdesler ve kabuklular ıle beraber olmuyyor dımı

Bende Humu Humu Trigger ile ayni akvaryumda bir suru soft ve LPS mercan ve Fire ve Cleaner karides, Hermit, Counch ve salyangozlar var. Baligin bunlardan hiçbirine hicbir zarari yok...

Anladm ben cok sevıyorum bu balıgı fakt hep kabuklulara ve karıdeslere zararı var dıye blıdgmden bakmıyorum

Bırde ebadı cokmu buyktr benm tankım 60,50,50 tek olarak resım koyma ımkanınız varmdr ve yem durumu nedır tesekurler

Atabey Bey, dün birkaç fotoğraf çekmiştim, onları aşağıda bulabilirsiniz, Trigger' i bir fotodan kesip yapıştırdım. Clown Trigger olsaydı onlar vurur mercanlara ama bu mevcut Trigger benim 2. Humu Humu Trigger' im ve her ikisinin de mercanlara veya kabuklulara vurduğunu hiç görmedim...

Dün çekilmiş kalan güncel canlıların göründüğü bir video da aşağıdadır. Balıklar problemsiz 1-2 senelik balıklardır. Hepsi her tür kuru yemi yerler. İlk mesajımda yazdığım gibi, tüm balıkları satıp 100% yeni suyla hiç balıksız bir SPS tankı deneyeceğim için satıyorum bunları. İthalattan sürekli balık alıp öldürenler bunları alsın ve rahat etsinler istiyorum. 

ec8m.jpg

mrg2.jpg

w9bp.jpg

GÜNCEL CANLILAR:

L boy Powder Blue (2 senelikten eski)                                  350 TL   (El kadar)

L boy Yellow Tang  (yaz başından beri bende)                      200 TL   (El kadar)

L boy Lipstick Naso Tang  (1 senelik)                                   250 TL    (El kadar)

L boy Sailfin Tang (1.5 senelik)                                            250 TL    (El kadar)

Parmak kadar Humu Humu Picasso Trigger                         100 TL    (Mercanlara hiç vurmaz)

El kadar Yeşil Bubble Anemon                                              100 TL   (Kendi yavrumdur, annesinden 1 ay önce bölündü)

Merhaba;

Powder Blue, Naso ve Yellow' u Konya' ya gönderiyorum. Güncel satılık listesi aşağıdadır.

GÜNCEL CANLILAR:

Parmak kadar Aiptasia yiyen File Fish (garantili yer)            100 TL

50cm Snowflake Müren (akvaryumdan atlama huyu yok)     250 TL   (Küçük balık ve karideslere vb. hiç dokunmaz, günde sadece 1 tane dondurulmuş karides yer)

Akvaryumcuda parmak kadar ithalattan yeni gelmişi 150 TL olan balıkların el büyüklüğünde ve min. 1-2 senelik olanlarına ben 200-350TL yazdım. Değerini bilen ve aldığı balık ölmesin isteyen arkadaşlar alıyorlar bu fiyatlardan sağolsunlar...

Konu görüntüleyen kullanıcılar