Keşfet

Tüm Zoanthid Lerim Satılık

Sn.Metin Özer in büyük özveri ve titizlikle göndermiş olduğu renk renk zoa lar akvaryumumda açmaya başladı.(Metin Bey başlık açamadığım için burdan yazmak zorunda kaldım) İlginiz için tekrar Teşekkür Ederim

Rica ederim Mesut bey ne demek..

Bunları duymak bana zaten yeteri kadar keyif veriyor..

Ben çok teşekkür ederim..

Bu arada en önemli konu bu kış günü Erzuruma yapılan bu teslimatın sorunsuz halledilmiş olması.. :)

Egerki erzurumada gittiyse çok ciddiyim heryere sorunsuz gider:)

Valla ben çok önceleri yani 1-2 sene oldu başka birşey için evde buzdolabında deneme yapmıştım.. :)

Mado dondurma straforları varya onun içine ılık su koydum 1 gün beklettim buzlukta açtım su soğumamıştı gayet normaldi baktığımda..

Burdan yola çıkarak hiçbirşey olmayacağını düşündüm ama içine heat pack koydum tabi..

Sağolsun Deniz Şişmandan temin ettim..

Ben 1-2 gün içinde açarlar diyordum Mesut bey bana ogün açmaya başladıklarını söyledi.. :)

4 ve 5 nolu zoanthid lerden kalmadı..

5 nolu polypin içi sırf yeşil olanından var temsili bir resim ekliycem ilana direk çekilmiş hali yok..

6 nolu polypten 2 frag kaldı..

diğerlerinden birkaç frag daha var..

adszit3.png

resim kötü çekim kusura bakmayın..

Güncel..

1-2 ve 3 nolu resimdeki zoanthid lerden birkaç frag 6 nolu resimdeki zaonthid den 2 frag kalmıştır..

Üstteki fotoğraftaki zoanthid den 3-4 frag daha var..

satış geri bildirimleri bölümünede konu açtım ama buradada Metin Abi'me teşekür etmek istiyorum. Gerçekten çok güzel canlılar.

elinizde kalan varmı acaba ? görünen hepsi gitti ama vaz geçen arkadaş olduysa kalanları belirtirseniz alabilirim

Vedat bey kıbrısa gönderimlerde kargo çok tutuyor mu?

Metin Türkiye'yi aştın artık :)

Yakında Almanya'ya kargo yapıyo musunuz diye soru da gelir.

Metin Türkiye'yi aştın artık :)

Yakında Almanya'ya kargo yapıyo musunuz diye soru da gelir.
Yakında avrupaya açılıcam Tolga.. :D :D

Aslında KIbrıs bana yabancı bir yer değil 10 sene dükkan işletti kardeşim orda..

Güncel..

1-2 ve 3 nolu resimdeki zoanthid lerden birkaç frag 6 nolu resimdeki zaonthid den 2 frag kalmıştır..

Üstteki fotoğraftaki zoanthid den 3-4 frag daha var..

kendim gelip aldıgım için sadece uçak parasına mal oluyor....

Güncel..

1 - 2 ve 3 nolu resimdeki zoanthid lerden birkaç frag 6 nolu resimdeki zaonthid den 2 frag kalmıştır..

5 nolu zoanthid den 3-4 frag daha var..

Moderatör tarafında düzenlendi:
akvaryuma gece 1 de koydum sabah kalktığımda hepsi açmıştı

5 çeşit hepsinden almıştım

teşekkürler

Güncel..

1 - 2 ve 3 nolu resimdeki zoanthid lerden birkaç frag 6 nolu resimdeki zaonthid den 2 frag kalmıştır..

1 no 22 - 25 kafa frag 60 lira..

2 no 22 - 25 kafa frag 60 lira..

3 no 25 kafa frag 60 lira..

5 no 22-25 kafa frag 60 lira..

6 no 18-20 kafa frag 60 lira..

Güncel..

1 no 22 - 25 kafa frag 60 lira..

2 no 22 - 25 kafa frag 60 lira..

3 no 25 kafa frag 60 lira..

5 no 22-25 kafa frag 60 lira..

6 no 18-20 kafa frag 60 lira..

öncelikle sağlık problemleri yüzünden demişsiniz geçmiş olsun diyorum.

5 no dan almak isterim istanbul pendikteyim nasıl teslim alırım bide son fiyat ne olur

pardon birde resim temsili heralde verceğiniz 5 nolu polipi resimle gönderirseniz sevinirim

Konu görüntüleyen kullanıcılar