Keşfet

Tunze 6060 Dalga Motoru

emrahemiroglu

Yeni Üye
Ad Soyad
Emrah EMİROĞLU
arkadaşlar şu an elimde abimden aldığım 2 adet tunze 6080 var bu yüzden husocan79 nikli sefer kardeşimden aldığım tunze 6060 ları (2 adet ) kullanmıyacağım için ps ile takas edebilirim ... her teklife açığım teklif konusu iyi bir protein skimmersa üste para verilir ...

tunze 6060 ları husocan79 marin life ten almıştır.. 2 ay kullanmış bunun üzerine ben aldım ve hiç kullanmadım .. ürünler temiz beğenilmeyen ürün geri alınır....

Moderatör tarafında düzenlendi:
SLM ELİMDE KULLANMADIĞIM PS İLE TAKAS EDEBİLİRİZ

İSTERSEN ELİMDE SERANIN PH TESTİVAR FAZLADAN ONUDA VERABİLRİM AKINTI MOTORUNA İHTİYACIM VAR DA ACİL :)

SLM ELİMDE KULLANMADIĞIM PS İLE TAKAS EDEBİLİRİZ

İSTERSEN ELİMDE SERANIN PH TESTİVAR FAZLADAN ONUDA VERABİLRİM AKINTI MOTORUNA İHTİYACIM VAR DA ACİL :)

teşekkür ederim ps kalsın ama nakit almayı düşünürseniz son fiyat adet 180 ytl dir... ürün oldukca temiz..

saygılar.

arkadaşlar şu an elimde abimden aldığım 2 adet tunze 6080 var bu yüzden husocan79 nikli sefer kardeşimden aldığım tunze 6060 ları (2 adet ) kullanmıyacağım için ps ile takas edebilirim ... her teklife açığım teklif konusu iyi bir protein skimmersa üste para verilir ...
tunze 6060 ları husocan79 marin life ten almıştır.. 2 ay kullanmış bunun üzerine ben aldım ve hiç kullanmadım .. ürünler temiz beğenilmeyen ürün geri alınır....

merhabalar 6060 ların teline karşılık aquamqkro 300 verebilirim takas düşünütmüsünüz.birde 6060 larda magnet varmı

güncel...

arkadaşlar takas iptal edilmiştir....kolay gelsin herkeze....

Konu görüntüleyen kullanıcılar