Keşfet

Tunze 7092+3 Adet Timer+ Hydor Yem Makinesi

Ad Soyad
Deniz YILDIZ
Merhabalar,

Hepsi çalışan aşağıdaki listedeki cihazları topluca satıyorum. Hepsi birden 100 TL . Tunze controller ve 3 adet timer yenidir, kullanma Kılavuzları (değişik olan timer ve Hydor yem makinesi hariç ) vardır. Yem makinesi günde 1-2-3 defa yemleme yapar. Bir çift kalem pille çalışır. Sıfır iki kalem pil fiyata dahildir. Gerekirse arka tarafında hava hortum girişine hava motoru bağlanarak yem haznesinin nemlenmesi engellenebilir. Şarjlı pil kullanmayınız, ekranı bulunmadığından piller uzun süre dayanmaktadır.

Videosu :

Set düğmesine 1 kez bastığınızda bastığınız saatte başlamak üzere 24 saatte bir yemleme yapar, düğmeye 2 kez basıp iki balık figürü olan ışık yandığında ise bastığınız andaki saatte ve 8 saat sonra yemleme yapar. 3 kez basıldığında ise üç balık figürlü ışık yanar ve bastığınız andaki saatte ve 6 şar saat ara ile günde 3 kez yemleme yapabilir, hava motoru bağlı ise yemleme anında hattı kapatır ve fazla yem verilmesine neden olmaz.

Tunze 7092 ise bildiğimiz üzere Tunze markasının 6055 ,6095 gibi dc çalışan modellerinin wavebox veyahut pulse modunda senkronize olarak çalışmasını kontrol eden cihazdır. Kutusu kullanım kılavuzu bulunmaktadır. Ekstrem akvaryumdan satın alınmıştır.

Timerlar aydınlatma ve spesifik medya reaktörlerinde kullanılabilir olan 2-3 aylık cihazlardır. Benzer olan iki tanesinin kullanım klavuzu bulunmaktadır. Diğeri ise ayarı zor değildir. Benzer olan iki tanesi Akvaryum Merkezinden satın alınmıştır.

2nty7g8.jpg

Eğer satınalmak isteyen üyemiz ihtiyaç duyuyorsa topluca alıma ürününüde ekleyerek toplamda 125 TL ye yollarım. Çok yeni alet değildir. Ama şu an akvaryumumda aktiftir. Ürün dijital ekranlıdır.

Elden teslimleri Kurtköy veyahut Maltepe Huzurevi durağı civarından yapabilirim. Diğer lokasyonlar için ancak karşı ödemeli kargo sağlayabilirim.

TEK TEK SATIŞ YAPMAM MÜMKÜN DEĞİL . Gerçekten uğraşılacak şey değil vakitsizlikte. Saygılarımla

NOT: Fiyat gayet ölçülü belirlenmiştir. Pazarlık yapılabilir ama kabul edeceğimi düşünmüyorum

Moderatör tarafında düzenlendi:
Takas düşünmüyorum belirtmeyi unutmuşum. özür dilerim.

Konu görüntüleyen kullanıcılar